Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη για δημοσίευμα η Ανθή Βούλγαρη - Η άγνωστη κόντρα με τον Αλέξη Κούγια (photo)

Τι συνέβη;

28 Δεκεμβρίου 2022 12:47
Συνελήφθη για δημοσίευμα η Ανθή Βούλγαρη - Η άγνωστη κόντρα με τον Αλέξη Κούγια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη της εφημερίδας Espresso είχε προχωρήσει η αστυνομία πριν μερικά χρόνια, καθώς σε βάρος της είχε υποβάλλει μήνυση ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, για δημοσίευμα που αφορούσε στο περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο κ. Κούγιας έγινε έξαλλος με το πρωτοσέλιδο της Espresso που είχε τίτλο: «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και μια παλιά φωτογραφία του, από παλαιότερο συμβάν που έχει αίμα στο πρόσωπο. Με την ευκαιρία, δείτε το δεύτερο επάγγελμα της Ανθής Βούλγαρη.

Επίσης υποστήριξε ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι χθες υπήρξε μόνο μια λογομαχία με τον Α. Μπέο που σίγουρα δεν οδήγησε τους δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας από αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας και τότε η δημοσιογράφος είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

σύλληψη ανθής βούλγαρη

Όταν η Ανθή Βούλγαρη είχε μιλήσει για την σύλληψή της

«Πήγα κανονικά στη δουλειά μου» περιγράφει η ίδια. «Κάποια στιγμή έρχεται η κοπέλα από την υποδοχή και μου λέει ότι με ζητούν δύο αστυνομικοί. Πήγα εντελώς ανυποψίαστη. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου τι με ήθελαν.

Μια ημέρα πριν άλλωστε είχα μιλήσει με τον κ. Κούγια και έγραψα ό,τι ο ίδιος μου είπε, οπότε δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι θα ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί μου εξήγησαν τι έχει συμβεί και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω, όπως και έκανα», δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.

Τότε συμπλήρωνε πως δεν θέλει να μεγαλοποιήσει το ζήτημα… αντιθέτως προτιμά να διατηρήσει την ψυχραιμία και το χιούμορ της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share