Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν είναι μόνο δημοσιογράφος: Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά της Ανθής Βούλγαρη που... θυμίζει Ωνάση

Θα μπορούσε να την κάνει αν δεν ήταν παρουσιάστρια

7 Δεκεμβρίου 2022 10:30
Δεν είναι μόνο δημοσιογράφος: Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά της Ανθής Βούλγαρη που... θυμίζει Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε άλλες πτυχές του εαυτού της, επισημαίνοντας πως νιώθει περισσότερο την ανάγκη να κάθεται σπίτι.

Η δημοσιογράφος της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», που σε άλλη περίπτωση είχε σχολιάσει τον νυν σύζυγό της, ανέφερε πως προσπαθεί να μεταφέρει όλες τις ειδήσεις που αφορούν το πολιτικό κομμάτι όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

«Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει. Βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι. Δεν παίρνω το μέρος του ενός και του άλλου.

Εάν θεωρήσω ότι γίνεται λάθος από τη μία πλευρά θα το πω, αν γίνεται από την άλλη πλευρά θα το πω.

Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη και δεν θέλω να ξέρει ο τηλεθεατής τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Δεν τον αφορά κιόλας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η... αγρότισσα Ανθή Βούλγαρη

Όσον αφορά το γεγονός ότι προτιμάει να μένει σπίτι το βράδυ παρά να ξενυχτίσει έξω είπε: «Δεν θα πάω για ποτό. Θα κάτσω στο σπιτάκι μου, με το σκυλάκι μου, με τις πυτζαμούλες και να χαλαρώσω.

Έχω ανάγκη να κάτσω στο σπίτι μου, να χαρώ το σπίτι μου, το νοικοκυριό μου, να κάνω τα γλυκά μου. Πάω σπίτι, σηκώνομαι μαγειρεύω, έχω και σύσκεψη.

Αλλά κάνω παράλληλα και μια αγροτική ζωή γιατί έχω τρέλα με τα άλογα». Κάπως έτσι, θυμίζει και λίγο... Αθηνά Ωνάση, που έχει ως χόμπι, αλλά και επάγγελμα την ενασχόληση με τα άλογα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share