Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μακριά από τις κάμερες την φώναζε «κυρία»: Νέα μαρτυρία για τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ

Δεν ήταν αληθινό το ειδύλλιό τους

26 Δεκεμβρίου 2022 15:59
Μακριά από τις κάμερες την φώναζε «κυρία»: Νέα μαρτυρία για τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To καλοκαίρι του 1997 ο Ντόντι Αλ Φαγέντ αγόρασε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια ένα εντυπωσιακό σπίτι προκειμένου να στεγάσει τη σχέση του με το μοντέλο Κέλι Φίσερ με την οποία ήταν έτοιμος να παντρευτεί. Εκείνον τον Ιούλιο, ωστόσο, συναντά την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία γνώριζε από παλιά, και μία παθιασμένη, ερωτική σχέση ξεκινά ανάμεσα τους. Με την ευκαιρία, δείτε τα σπαρακτικά της λόγια λίγο πριν πεθάνει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ήδη χωρίσει από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, αλλά και από τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Ηasnat Khan για τον οποίο αρκετοί ισχυρίζονται ότι υπήρξε ο "μεγάλος έρωτας της ζωής της". Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Φίσερ, ο Ντόντι συγκλονίστηκε από τη γοητεία της Λαίδη Ντι και άρχισε να την πολιορκεί με κάθε τρόπο και μέσο, προσκαλώντας την στο τέλος για μία μεγάλη κρουαζιέρα στην ιταλική και γαλλική Ριβιέρα. Εκείνη δέχεται και ένα καυτό ειδύλλιο αρχίζει με τους παπαράτσι να ακολουθούν το νέο ζευγάρι σε κάθε του βήμα.

Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή μίας διάσημης ιστορίας που εδώ και δεκαετίες κάνει τον γύρο του κόσμου. Εμβληματική πια σαν κλασικό παραμύθι στο οποίο, δυστυχώς, δεν "έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα", έχει πρωταγωνιστεί σε μεγάλα άρθρα γυαλιστερών περιοδικών και έχει αποτελέσει θέμα για σειρές και κινηματογραφικές παραγωγές. Είναι, όμως, η εκδοχή αυτή η πραγματική πλευρά της ιστορίας;

πριγκίπισσα Νταϊάνα Ντόντι αλ Φαγέντ

Το ενδεχόμενο η αδικοχαμένη πριγκίπισσα να δέχθηκε να ταξιδέψει στη Μεσόγειο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Ντόντι μόνο και μόνο για να πληγώσει το παλάτι, αλλά και τον πρώην σύντροφό της Ηasnat Khan, είναι κάτι που συζητιέται αρκετά, στην ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας, με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι Γουότς.

Μία μαρτυρία που ήρθε στο φως πριν από μερικούς μήνες, έρχεται να ενισχύσει τη θεωρία ότι η Νταϊάνα δεν υπήρξε ποτέ ερωτευμένη με τον Αλ Φαγέντ αλλά έκανε απλά διακοπές μαζί του προκειμένου να εξυπηρετήσει κάποιο δικό της σχέδιο "εκδίκησης".

Σύμφωνα με άτομο το οποίο εργαζόταν στη θαλαμηγό του Ντόντι, ο επιχειρηματίας και η παραλίγο βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι και η σχέση τους δεν ήταν καθόλου - μα καθόλου - αληθινή.

Όπως περιγράφει ο συγκεκριμένος άνδρας οι εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού λάμβαναν χώρα μόνο όταν υπήρχαν τριγύρω φωτογραφικές μηχανές και κάμερες. "Την αποκαλούσε "κυρία" όταν δεν υπήρχαν κοντά δημοσιογράφοι".

Ο δημοσιογράφος Paul McMullan, ο οποίος ήταν αποσταλμένος εφημερίδας για να καλύψει τις διακοπές του ζεύγους στην ιταλική Ριβιέρα το καλοκαίρι του 1997, μίλησε τότε με τον συγκεκριμένο υπάλληλο και εξασφάλισε τις αποκλειστικές δηλώσεις.

"Δεν μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, την αποκαλεί κυρία, της μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό", είχε δηλώσει ήδη από το 1997 ο άνθρωπος που εργαζόταν για τον Ντόντι. "Αλλά μόλις βγαίνουν έξω σε δημόσια θέα, φιλιούνται και αγκαλιάζονται".

Εκτός από τη συγκεκριμένη μαρτυρία, και ο ιδιωτικός γραμματέας της Νταϊάνα Μάικλ Γκίμπινς ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του το 2017 ότι η πριγκίπισσα δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι αλλά απλώς περνούσε το καλοκαίρι στο γιοτ του.

Ερωτήματα που δεν θα βρουν απάντηση ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share