Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ξανά μαζί Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος: «Φωτιά» 12 χρόνια μετά το διαζύγιο

Η συνάντησή τους που συζητήθηκε

23 Δεκεμβρίου 2022 09:58
Ξανά μαζί Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος: «Φωτιά» 12 χρόνια μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία, όμως φαίνεται πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, την Ελένη Μενεγάκη, που αντέδρασε στη σχέση του γιου τους με τη Γαία Μερκούρη, και τον Γιάννη Λάτσιο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YouWeekly, σε πρόσφατη έξοδό τους σε γνωστό καφέ εστιατόριο της Κηφισιάς όπου και παρέμειναν για σχεδόν τρεις ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού.

Αυτό συνέβη δέκα χρόνια μετά το συναινετικό τους διαζύγιο και οι δυο πρώην σύζυγοι δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και ένα φιλί αποχωρώντας, κι ενώ είχαν αντιληφθεί την παρουσία φωτογράφου, δείχνοντας ότι όλα είναι πολύ καλά ανάμεσά τους.

Ελένη Μενεγάκη με Γιάννη Λάτσιο συνάντηση

Ελένη Μενεγάκη με Γιάννη Λάτσιο σε συνάντηση

«Κροίσος» ο Ματέο Παντζόπουλος: Η συμφωνία με την Ελένη Μενεγάκη για τα 30 εκατομμύρια της περιουσίας του

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπίζ και εδώ περίπου 12 χρόνια είναι πραγματικά αχώριστοι. Αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας κάνουν διακοπές στο Ιόνιο, λίγο πριν την επιστροφή της Ελένης στα τηλεοπτικά πλατό.

Παρότι η πιο διάσημη στη σχέση αυτή είναι αναμφίβολα η Ελένη Μενεγάκη, ο επιχειρηματίας σύζυγός της προέρχεται από μια τόσο πασίγνωστη όσο και πολύ πλούσια οικογένεια. Είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας ζυμαρικών Misco.

Το απόγειο της εταιρείας ήταν το 1991 όταν ο Μαντζίκας, μαζί με τους άλλους μετόχους και κληρονόμους αρχικών μετόχων, σε ηλικία 74 χρόνων αποφάσισε να πουλήσει την εταιρεία. Αγοραστής είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ζυμαρικών στη διεθνή αγορά, η Barilla SpA. Και το ύψος αγοράς φτάνει τα 30.000.000 ευρώ, ποσό αστρονομικό για τότε αλλά και για τώρα.

Ματέο Παντζόπουλος Ελένη Μενεγάκη

Από τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου στη μοιρασιά

Με το θάνατο του παππού του, η περιουσία πέρασε στην κόρη του και μητέρα του Ματέο, Λιλίκα Παντζοπούλου. Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι μία γυναίκα που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την επιχειρηματική της δύναμη. Οι φωτογραφίες της πεθεράς της παρουσιάστριας είναι ελάχιστες και η ίδια προτιμά να μένει τον περισσότερο καιρό στην Άνδρο, ενώ εμφανίζεται σπάνια σε κοσμικά events.

Ο Μαντζίκας πέθανε το 2008, δέκα μέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του που ζούσαν μαζί 67 χρόνια. Όσον αφορά στην κόρη του Λιλίκα, όλοι μιλούν για μια άστη, διακριτική γυναίκα που ουδέποτε θα εμπλεκόταν στις προσωπικές ζωές των γιων της. Επίσης ποτέ δεν θα άφηνε άλλους να μπλεχτούν στην προσωπική της ζωή.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι και διαχειρίστρια της τεράστιας κληρονομιάς η οποία προορίζεται για το γιο της Ματέο. Μόνο που η περιουσία αυτή δε θα περάσει ολόκληρη στα χέρια του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς έχει έναν αδερφό τον Λευτέρη. Τον οποίο βλέπουμε σπάνια και βάσει κληρονομητηρίου και συμφωνίας οι δύο τους θα μοιραστούν τα χρήματα.

Με καταγωγή από τα Λιβάδεια της Άνδρου ο Μάκης Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο. Μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας σχολείο στου Μωραΐτη. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παιδί χαμηλών τόνων, περνούσε τις διακοπές του στην Πάρο, τη Μύκονο και φυσικά την Άνδρο. Τελειώνοντας τις σπουδές του, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ίδρυσε την ξενοδοχειακή μονάδα Όναρ στην Άνδρο. Εκεί γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share