Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Το είχα πει μόνο στη...»: Κόλαφος η Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Νέες δηλώσεις από τη γνωστή ηθοποιό για την παρενόχληση που δέχτηκε

22 Δεκεμβρίου 2022 18:36
«Το είχα πει μόνο στη...»: Κόλαφος η Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο ελληνικό #meToo και την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στην οποία παρίσταται ως μάρτυρας, αναφέρθηκε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε για το Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα επικοινωνήσω τα πάντα. Έχω τους δικούς μου ανθρώπους για να μιλήσω, να τους πω τα προβλήματά μου, να ακούσω τα δικά τους. Θεωρώ ότι αυτού του είδους τα πράγματα δεν είναι για κατανάλωση. Μου ζητήθηκε να καταθέσω. Μία φίλη γνώριζε το γεγονός και είπα ότι αν χρειαστεί μπορώ να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου» δήλωσε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κουτσομπολέψω, δεν θα μιλήσω εύκολα. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο βήμα. Έκανα υπέρβαση, γιατί και μόνο στο μυαλό μου αν πω ότι «πρέπει να το κάνω αυτό;», «πρέπει να εκθέσω κάποιον άνθρωπο;», «πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα;» … πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου – σας το λέω τώρα και τσιτώνω» εξομολογείται στη συνέχεια.

«Την απόφαση την πήρα αμέσως, γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος… ο φόβος του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Και λέω «όχι, απ’ τη στιγμή που σε κυριεύει ο φόβος, έχει υπάρξει κάτι μέσα σου που έχει μείνει και θα πρέπει να το ξεπεράσεις και να το αντιμετωπίσεις.

Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα… και είναι βασικό για μένα να ξεπερνάω έτσι τους φόβους μου. Δεν υπήρχε ο φόβος του τι θα πω αλλά ο φόβος του ενώ είμαι ένας χαρακτήρας κλειστός να πάω και πω τόσο προσωπικά πράγματα».

«Μόνο στη μητέρα μου το ‘χα πει. Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν από 25 χρόνια. Αν μου συνέβαινε σήμερα, νομίζω ότι θα έβγαινα πιο εύκολα στα media να το καταγγείλω. Είναι άλλη η μορφή και η δομή» παραδέχεται η ηθοποιός.

«Ήταν πολύ πιεστικό. Για μένα όλη αυτή την ιστορία, όπως έκανα τότε delete, έτσι θέλω να κάνω και σήμερα. Για μένα είναι μία άλλη διαδρομή μέσα μου που δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εξέλιξη την εσωτερική. Είναι πάρα πολύ ουσιαστικό για μένα και επειδή βρίσκομαι ακόμα στη διαδρομή δεν μπορώ να σας το εκφράσω με λόγια» προσθέτει.

«Το hardcore κομμάτι το δικό μου σε σχέση με τους ανθρώπους που έχω κάτι να τους πω είναι ότι μπορώ να τα πω κατά πρόσωπο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη του άλλου. Οπότε αυτό το κομμάτι, που για άλλους ήταν δύσκολο το να βρεθούν εκεί, για εμένα ήταν μία ευθύτητα… τα λέω κι είσαι εδώ. Το τελευταίο ξεκαθάρισμα ήταν όταν έβαλα την τελεία. Αν δεν ήταν παρών, θα μου ήταν πιο δύσκολο από χαρακτήρα» εξομολογείται κλείνοντας η Εβελίνα Παπούλια.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share