Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν έχει ανάγκη τον Φίλιππο Μιχόπουλο: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η Αθηνά Οικονομάκου από το «Έλα στη θέση μου»

Είναι πολλά τα μηδενικά...

22 Δεκεμβρίου 2022 16:40
Δεν έχει ανάγκη τον Φίλιππο Μιχόπουλο: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η Αθηνά Οικονομάκου από το «Έλα στη θέση μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Το χρήμα πάει στο χρήμα”, λέει ο θυμόσοφος λαός και την εξαίρεση δεν αποτελεί η Αθηνά Οικονομάκου. Μια απλή ηθοποιός είναι, θα πείτε κάποιοι. Όχι όμως. Είναι μια δημοφιλέστατη ηθοποιός -τη θέλει ο κόσμος- που έχει και δική της επιχείρηση κοσμημάτων και αξεσουάρ, ενώ έχει παντρευτεί και έναν λίαν εύπορο επιχειρηματία. Τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αν μάλιστα σάς αποκαλύψουμε -και αυτό ακριβώς θα κάνουμε στη συνέχεια- το κασέ της, θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.

Στο δια ταύτα. Η Αθηνά απείχε ένα φεγγάρι από τα γυρίσματα του σίριαλ “Έλα στη θέση μου”, καθώς το Νο 1 για εκείνη ήταν το μωρό της. Λογικό το βρίσκουμε, φαίνεται, όμως, ότι η τηλεθέαση έπεσε. Έτσι, οι παραγωγοί της είχαν ζητήσει να επιστρέψει. Αποτέλεσμα ήταν να περάσουν όλα τα βέτο της, ό,τι τούς ζήτησε. Με την ευκαιρία, δείτε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Μιχόπουλος Οικονομάκου

Τι έλεγε η Αθηνά Οικονομάκου για το «Έλα στη θέση μου»

Ας πάμε, ωστόσο, σε αυτά που έλεγε πριν το comeback της στο σίριαλ του Alpha. «Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η Αθηνά Οικονομάκου από το «Έλα στη θέση μου»

Οι ηθοποιοί δεν ζουν απ’ το θέατρο, είναι γνωστό αυτό. Όταν, όμως, στα 90s – στα χαρωπά 90s – ονόματα πρωτοκλασάτα αμείβονταν με 8.000 και 9.000 ευρώ το επεισόδιο, μια χαρά “στέκεται” η Αθηνά Οικονομάκου. Δεδομένης της κρίσης βεβαίως-βεβαίως. Σύμφωνα με πληροφορίες του youweeekly.gr, έπαιρνε 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα. Τι άλλο να ζητούσε;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share