Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Όλοι εναντίον της: Άναψε «φωτιές» η Μαλέσκου - Τι απαντούν Σκορδά και Τσιμτσιλή (Video)

«Μας έδειχνε το μπούστο της πάνω από μια κατσαρόλα»

19 Δεκεμβρίου 2022 20:16
Όλοι εναντίον της: Άναψε «φωτιές» η Μαλέσκου - Τι απαντούν Σκορδά και Τσιμτσιλή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απουσία της αγαπημένης παρουσιάστριας, Ιωάννας Μαλέσκου, μετά από δύο χρόνια καθημερινής παρουσίας της στην τηλεόραση, δεν έχει μείνει ασχολίαστη. Οι προτάσεις από διάφορα κανάλια, την περασμένη άνοιξη, δεν ευδοκίμησαν και έτσι, εκείνη προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας αλλαγές στην προσωπική της ζωή και περιμένοντας μία πρόταση που θα την εκφράζει.

Μιλώντας στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου το Σάββατο ισχυρίστηκε πως είχε προτάσεις τις οποίες απέρριψε και δήλωσε ότι, για να ξανακάνει κάτι στην τηλεόραση, απαράβατος όρος είναι να διαλέξει η ίδια τους συνεργάτες της.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του «Love it» προκάλεσαν εκνευρισμό στα πάνελ του «Happy Day» και του «Πρωινό μας» με τις κεντρικές παρουσιάστριες να προσπαθούν να ανακόψουν την «ορμή» των συνεργατών τους πριν η συζήτηση παρεκτραπεί.

Ο λόγος του εκνευρισμού αφορούσε στην περίπτωση της εκπομπής του Alpha το θέμα των συνεργατών. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Σκάι, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου υπέγραψε με τον σταθμό, θέλησε να την πλαισιώσει με τους καλύτερους. Χτύπησε τους μισούς συνεργάτες του «Happy Day» με υψηλές αμοιβές και τους πήρε.

Κάπως έτσι η παρουσιάστρια του Alpha «άδειασε» τη συνάδελφό της, με πολύ τακτ, χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις. Της καταλόγισε επίσης ότι άφηνε να αιωρούνται φήμες για μελλοντικές συνεργασίες που δεν είχαν σχέση με την αλήθεια, αντί να τις διαψεύσει.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου όμως έγινε αντικείμενο συζήτησης και στο «Πρωινό μας» με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ανεβάζει τους τόνους.

«Πλασαρίστηκε ως νέα Μενεγάκη, το φορτώθηκε αυτό, όλοι περιμέναμε να δούμε τη νέα Μενεγάκη. Θέλω να πω κάτι, το λέω καθαρά ρεπορταζιακά χωρίς ίχνος να θέλω να την ακυρώσω. Μπορεί κάτι να συμβαίνει κι εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες να μην το έχουμε αντιληφθεί. Μέχρι στιγμής, εγώ προσπαθώ να βρω ακόμα ποιες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα. Είναι ένας γρίφος για μας αυτό. Είπε ότι είχε πολλές προτάσεις», παρατήρησε η δημοσιογράφος σε ειρωνικό ύφος.

Το «Happy day» σχολιάζει τα λεγόμενα της Ιωάννας Μαλέσκου:

Δείτε πώς σχολίασαν την συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Πρωινό μας»:

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας μαλέσκου στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share