Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβγαλε νύχια η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Επίθεση άνευ προηγουμένου στην Ιωάννα Μαλέσκου

«Ο ΣΚΑΪ τότε χτύπησε τη μισή μας ομάδα…»

19 Δεκεμβρίου 2022 12:54
Έβγαλε νύχια η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Επίθεση άνευ προηγουμένου στην Ιωάννα Μαλέσκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ είχε πάρει ανθρώπους από την ομάδα της προκειμένου να πλαισιώσουν την Μαλέσκου στο ξεκίνημά της. Με την ευκαιρία, δείτε την "μπηχτή" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Θέμη Σοφό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε Happy Day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Τότε ο ΣΚΑΙ “χτύπησε” τη μισή μας ομάδα με πολύ καλές προτάσεις, με πολλά χρήματα.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, κι αυτό είναι πολύ γλυκό και τιμητικό για εμάς ως ομάδα, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει. Δεν έφυγε ποτέ κανένας επειδή τσακωθήκαμε ή δεν πέρναγε καλά. Τότε ο ΣΚΑΙ θεώρησε ότι με ποια ομάδα θα πλαισιώσω μια νέα παρουσιάστρια»!

Και υπογράμμισε η Σταματίνα: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ δυνατή ομάδα… Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, επειδή ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα, με πολύ καλό βιογραφικό! Ιωάννα, σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ, σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή Happy Day

Γαλάζιες μπαλκονόπορτες, κουρελούδες και μεγάλη βεράντα: Αυτό είναι το εξοχικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στην Πάρο (photos)

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδιά από το γάμο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και ζει την απόλυτη ευτυχία. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το θάνατο του πατέρα της.

Είναι γνωστό πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός κάθε χρόνο παραθερίζουν στην Πάρο, καθώς πρόκειται για το νησί στο οποίο διατηρούν το εξοχικό τους σπίτι. Οπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, οι διακοπές ξεκινούν τον Ιούλιο με τα παιδιά καθώς ο Θέμης Σοφός εξακολουθεί να εργάζεται, και τον Αύγουστο όλη η οικογένεια περνά κάποιες μέρες στο νησί και κάποιες άλλες σε άλλους προορισμούς.

εξοχικό Τσιμτσιλή Πάρος μπαλκονόπορτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μοιραστεί στο παρελθόν όμορφα στιγμιότυπα κι έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες από το εξοχικό τους στο Κυκλαδίτικο νησί.

εξοχικό Τσιμτσιλή Πάρος σαλόνι

Παραδοσιακό με απλή διακόσμηση, καθαρούς χώρους, μια όμορφη βεράντα και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου. Γαλάζιες μπαλκονόπορτες και παράθυρα, ξύλινο πάτωμα στη βεράντα και το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στην Πάρο.

εξοχικό Τσιμτσιλή Πάρος βεράντα

Στη βεράντα υπάρχει ένα σετ από μπαμπού το οποίο, όπως φαίνεται από μια φωτογραφία, αγαπά ιδιαίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κυριαρχεί η πέτρα στους τοίχους.

εξοχικό Τσιμτσιλή Πάρος κουρελούδες

Από τις λίγες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το εσωτερικό του σπιτιού, φαίνεται πως έχει επιλέξει έπιπλα που διατηρούν λιτές γραμμές και κυμαίνονται σε γήινους χρωματισμούς, διαμορφώνοντας μία αισθητική που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο φυσικό τοπίο

εξοχικό Τσιμτσιλή Πάρος

Σπαραγμός για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν σαρωτικό, με αιφνιδίασε...»

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο περιοδικό "In Style” και στην Αννούσα Μελά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Happy Day" μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει και που την έχουν στιγματίσει.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε ερώτηση σχετική με τις φοβίες που έχει, απάντησε λέγοντας πως το μεγάλο της άγχος είναι να είναι καλά οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Η ίδια υπογράμμισε πως έχει ζήσει την απώλεια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο, ήταν κάτι σαρωτικό. Παράλληλα, ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε και η ίδια πριν λίγο καιρό.

«Έχω διάφορες φοβίες. Έχω άγχος για τους δικούς μου ανθρώπους, να είναι καλά, να είναι υγιείς, γιατί έχω ζήσει την απώλεια. Έχω χάσει ξαφνικά τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Ήταν σαρωτικό. Με αιφνιδίασε, γιατί συμβαίνει να μην έχεις προλάβει να πεις κάποια πράγματα.

Σταματίνας Τσιμτσιλή

Έχω χάσει τη γιαγιά μου από Αλτσχάιμερ. Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, οπότε υπάρχουν μέσα μου αυτές οι φοβίες του αποχωρισμού ανθρώπων που αγαπώ. Προσπαθώ όμως να μην εστιάζω σε αυτές. Όταν ήμουν πιο μικρή πήγαινε συνέχεια το μυαλό μου στο χειρότερο, πλέον προσπαθώ να το μετριάσω»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share