Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Χιονοστιβάδα» από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Υποταγμένοι υπάλληλοι του αναψυκτικού»

«Θα σας θάψει...»

17 Δεκεμβρίου 2022 12:58
«Χιονοστιβάδα» από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: «Υποταγμένοι υπάλληλοι του αναψυκτικού»
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Βόμβες" έριξε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλου για το "τσουνάμι" βιασμών με μία ανάρτησή που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Παράλληλα, ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα (17/10) η μητέρα της 12χρονης, που έζησε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου στον Κολωνό

«Υποταγμένοι υπάλληλοι του αναψυκτικού! Χιονοστιβάδα που θα σας θάψει...»

«Ταπεινώσατε την Γεωργια αληταράδες της εξουσίας, υποταγμένοι υπάλληλοι του αναψυκτικού.Τώρα οι βιασμοί πέφτουν βροχή! Μπάτσοι, πολίτες, φτωχοδιάβολοι, επιχειρηματίες,ξεσπάθωσαν. Είναι η χιονοστιβάδα που θα σας θάψει. Θα το απολαύσω»

«Πυρά» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Σκλαβενίτη - «Δεν ντρέπεστε λίγο...»

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δε διστάζει να κάνει αποκαλύψεις, οι οποίες προκαλούν αίσθηση, με τον Σκλαβενίτη να μην ξεφεύγει από τα ραντάρ του γνωστού δημοσιογράφου, που προχώρησε σε ακόμη μια επίθεση εναντίον της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Το «τσουνάμι» ακρίβειας τους τελευταίους μήνες έχει «πλήξει» ανεπανόρθωτα τα νοικοκυριά, με τρομερές αυξήσεις ακόμη και στα πιο βασικά αγαθά, όπως είναι μεταξύ άλλων και ο καφές, με τις τιμές να έχουν βρεθεί... στον ουρανό.

Τα νέα «πυρά» του Τριανταφυλλόπουλου για Σκλαβενίτη

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όμως, δεν έχει χαριστεί για την τακτική που ακολουθούν αρκετοί στην Ελλάδα με θεαματικές αυξήσεις, που δεν ανταποκρίνονται στη μισθολογική πραγματικότητα των πολιτών, με τον άλλοτε παρουσιαστή της «Ζούγκλας» να τα βάζει αυτή την φορά με τον Σκλαβενίτη.

«Είδατε όμως τι ράτσα είναι οι εγκάθετοι,τσιμουδιά!Δεν γράψαμε ότι του Σκλαβενίτη ο καφές είναι 250gr ενώ ο γερμανικός 500gr που σημαίνει ότι το μισό κιλό μας το χρεώνει 9.16 ο Σκλαβενίτης ενώ ο γερμανός 4.44 με τετραπλάσιο μισθό ο καταναλωτής εκεί! Δεν ντρέπονται; Μαυραγορίτες!», έγραψε στο Twitter.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share