Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα...»: "Τσακίζει" κόκαλα η Χάρις Αλεξίου (photo)

Συγκινεί με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

17 Δεκεμβρίου 2022 12:26
«Μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα...»:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro έριξε αυλαία για τον πρώτο κύκλο και η Χάρις Αλεξίου ήταν από τα πρόσωπα που αγάπησε και ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το τραγικό γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Χαρούλας Αλεξίου.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τόσο για την τηλεοπτική τους συνεργασία όσο και για την ευκαιρία που της έδωσε να γνωρίσει όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του σίριαλ.

«Με τον Χριστόφορο έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές – εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρούλα Αλεξίου για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Έριξε «βόμβα» η Χάρις Αλεξίου: «Δεν έχω σύντροφο, αλλά...»

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα Χάρις Αλεξίου, έχοντας μισό αιώνα έντονης παρουσίας στο τραγούδι, δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Η ίδια παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Αχιλλέα Θεοφίλου και μαζί προέβησαν στην υιοθεσία ενός αγοριού.

Η ίδια έχει παντρευτεί δύο φορές, ενώ το αγοράκι που υιοθέτησε με τον Αχιλλέα Θεοφίλου το ονόμασε Μάνο. Η Χάρις Αλεξίου τον είχε ονομάσει έτσι από τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο, Μάνο Λοΐζο. Παράλληλα, αυτή είναι η συνολική περιουσία της Χαρούλας Αλεξίου.

Πριν μερικά χρόνια η Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Lifo και είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή σήμερα.

Πώς θα θέλατε να σας βρει ο θάνατος;

Θα ήθελα να μην το ξέρω. Και επειδή έχω διαβάσει πολλά βιβλία μεταφυσικής, μου αρέσει πάρα πολύ να ξέρω το ότι ο θάνατος είναι απλώς μια μετάβαση.

Η Χάρις Αλεξίου σε συνέντευξη Τύπου το 2006

Θα ήθελα να γνωρίζω αν υπήρξα κι αλλού κάποτε. Ο θάνατος, ωστόσο, έχει μια πραγματικότητα, μια αλήθεια. Την αλήθεια του κόσμου που συνεχίζει κανονικά την πορεία του. Ο ήλιος ξαναβγαίνει και μετά τον θάνατό μας, το μόνο σίγουρο είναι αυτό.

Δεν είναι μηδενιστικό να λέμε ότι πεθαίνουμε και απλά παύουμε να υπάρχουμε;

Μα ο θάνατος αυτό είναι. Τέλος! Τι είναι; Η υστεροφημία σου ή το έργο σου που θα μείνει; ΟΚ… Σημασία έχει, όσο ζεις, να ευχαριστιέσαι από την ίδια την ύπαρξή σου. Και η ύπαρξή μας είναι ταυτισμένη με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Μ’ αυτό δεν παλεύουμε μια ζωή, με τις γαμημένες σχέσεις; Δεν μας αρέσει να μένουμε μόνοι μας. Μόνο με το μοίρασμα αξίζει η ζωή. Είμαι μόνη μου από επιλογή κι εγώ τώρα, δεν έχω σύντροφο, αλλά δεν νιώθω μοναξιά, γιατί είμαι άνθρωπος που ζει και μοιράζεται.

Δεν είμαι απομονωμένος, μονόχνοτος άνθρωπος. Είναι πολύ εγωιστικό να θες να είσαι μόνος σου. Γιατί δηλαδή, τι έχουν οι άνθρωποι;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share