Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Το τραγικό γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Χαρούλας Αλεξίου: «Πέθανε ο μπαμπάς μου και ήρθαμε...»

Τι εξομολογήθηκε;

15 Δεκεμβρίου 2022 18:59
Το τραγικό γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Χαρούλας Αλεξίου: «Πέθανε ο μπαμπάς μου και ήρθαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις μνήμες από την Μικρασιάτισσα γιαγιά της, τα παιδικά χρόνια, το θέατρο και τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε για την απώλεια του πατέρα της.

«Πολλές φορές, ενώ διηγούμαι τα λόγια που έχει γράψει ένας άλλος άνθρωπος, μου έρχεται ένας κόμπος στο λαιμό. Οι πρόγονοί μου είχαν καταγωγή από τις περιοχές της Σμύρνης, μεγάλωσα με τους Μικρασιάτες. Το κάλο είναι πως πήρα στοιχεία από τη μουσική και την κουλτούρα και από τους Θηβαίους άλλα και από τους Μικρασιάτες. Θυμάμαι τόσο ωραία πράγματα από τη μητέρα μου: τα φοινίκια της, τα γλυκά του κουταλιού και τις φράσεις της «γιαβρί μου, τζιέρι μου. Η γιαγιά μου, η Κατίνα, ήταν μία μερακλού γυναίκα που τραγουδούσε υπέροχα τα μικρασιάτικα. Με έλεγε η γιαγιά μου: “τραγουδούσαμε και μας έφερναν στο τραπέζι τις μπύρες για κέρασμα και ήρθες εσύ και μας πήρες τη δουλειά”», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

«Έζησα στη Θήβα μέχρι 8 χρονών. πέθανε ο μπαμπάς μου και ήρθαμε στην Αθήνα. Η μαμά μου είχε ένα μπακάλικο και πίσω από αυτό ένα το δωμάτιο που κοιμόμασταν. Έφευγε η μάνα με άφηνε στο μπακάλικο, και εγώ ζύγιζα τα πράγματα. Με αγαπούν οι Τούρκοι και σκέφτομαι συνεχεία αυτά που γίνονται μεταξύ των δυο χωρών. Ένας δήμος στη Σμύρνη έδωσε το όνομα μου σε μία λεωφόρο: «Χάρις Αλέξιου ειρήνης και φίλιας. Θυμάμαι να τραγουδάω το «φωσφόρο» και το κοινό να λέει το ρεφρέν στα τουρκικά», πρόσθεσε η Χάρις Αλεξίου.

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro, η Χάρις Αλεξίου τόνισε πως, «η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro» του MEGA είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως.

Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό», και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως, «μου έχει πει ο Χριστόφορος «σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η , την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share