Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Εμβρόντητη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: "Έπαθα σοκ και είπα..." - Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της

Το περιστατικό που την άφησε άφωνη

16 Δεκεμβρίου 2022 11:21
Εμβρόντητη η Ζωζώ Σαπουντζάκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η κορυφαία Ελληνίδα showoman Ζωζω Σαπουντζάκη αναφερόμενη στους γάμους της, την καριέρα και τα παιδί που ήθελε πάντα στην ζωή της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την μητέρα της.

Μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ακραίου θαυμασμού έξω από το σπίτι της που το θυμάται μέχρι σήμερα.

"Είχα πάντοτε από όλους. Ήταν βράδυ και κοιμόμουν και με πήρε κάποιος τηλέφωνο για δουλειά ο οποίος ήταν και μεγάλος θαυμαστής μου. Την επόμενη ημέρα δώσαμε ραντεβού στην Κινέτα, με έπεισε. Αφού μου έδωσε προκαταβολή πήρε μία μεγάλη φωτογραφία μου και ανέβηκε τα σκαλοπάτια και έκανε τον σταυρό του. Έπαθα σοκ και είπα τρελός είναι." δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Εμβρόντητη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: 'Έπαθα σοκ και είπα...' - Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της

«Έφαγα τα λεφτά στα...»: Έμεινε στον «άσο» η Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν χρόνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό ΕΓΩ, αποκαλύπτοντας που ξόδεψε τα λεφτά της. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η βασίλισσα της νύχτας για τη σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σας έκανε συνάδελφος;

Από αντιζηλία μπορεί να μπήκε κάποιος στο καμαρίνι και να έσκισε ένα ρούχο μου. Προσωπικά δεν έβλεπα τις κακίες. Δεν ξέρω τι γινόταν πίσω μου. Ήμουν πάντοτε επιτυχημένη και καλοπληρωμένη. Τα χρήματα που έπαιρνα από την πίστα τα έδινα για το θέατρο, γιατί αυτή ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Ήθελα να παίζω, αλλά η πίστα με πλήρωνε.

Προσπάθησαν να σας εκμεταλλευθούν;

Ποτέ. Άλλωστε είχα τη μάνα μου δίπλα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν και manager μου. Δεν τολμούσε κανείς να κάνει κάτι. Την φοβόντουσαν.

Ερωτηθήκατε πολύ;

Πολύ.

Αφηνόσασταν στο συναίσθημα;

 Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ναι. Όπως κάθε γυναίκα. Δεν είχα καμία σχέση με τη Ζωζώ της μαρκίζας. Ήμουν ερωτική, απλή, σεμνή, όπως όλες οι ερωτευμένες γυναίκες. Στις μέρες μας δεν ξέρω κατά πόσο ερωτεύονται οι κοπέλες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έχει εκλείψει το φλερτ που υπήρχε στην εποχή μου.

Πού ξοδεύατε τα χρήματά σας;

Στα λούσα. Αγόραζα φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, τόσο για τη δουλειά μου όσο και για την προσωπική μου ζωή. Μου άρεσε να φορώ πάντοτε καινούργια τουαλέτα. Θέλω να κάνω ένα μουσείο και να εκθέσω όλα μου τα ρούχα.

Πόσα ρούχα έχετε;

Δεν ξέρω. Αμέτρητα.

Πόσα είναι τα χρήματα που έχετε δώσει για ρούχα στη ζωή σας;

Πολλά. Με έραβε ο Γιώργος Σκαλιντό, ο οποίος ήταν πανάκριβος. Ήταν από τους ράφτες του θεάτρου που έραβαν μόνο όσες είχαν οικονομική άνεση. Εγώ, επειδή δούλευα στα κέντρα και τα θέατρα, μπορούσα και τα έδινα. Ήταν αμέτρητα χρήματα.

Πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ σε όλη σας τη ζωή;

Μη μου μιλάς για εκατομμύρια και ευρώ. Αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Δεν ξέρω από χρήματα. Ξέρω μόνο να τα ξοδεύω. Ήθελα να τα τρώω, για να κάνω το κέφι μου.

Πόσα διαμερίσματα είχατε;

Τέσσερα. Κράτησα μόνο ένα διαμέρισμα στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Το αγόρασε η μητέρα μου με λίρες όταν ήμουν δεκαπέντε ετών και φυσικά το σπίτι στην Κινέτα. Εξάλλου αυτή η πόλη είναι η ζωή μου. Η Κινέτα έγινε φίρμα από τη Ζωζώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share