Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα τρίβετε...τα μάτια σας: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει κάθε μήνα η Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ

Είναι πολλά τα μηδενικά..

15 Δεκεμβρίου 2022 14:30
Θα τρίβετε...τα μάτια σας: Τόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει κάθε μήνα η Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά βιώνει όχι μόνο την επαγγελματική επιτυχία μετά τη μεταγραφή της στο ΣΚΑΙ, αλλά και την προσωπική, καθώς ένας νέος άντρας φαίνεται πως βρίσκεται στο πλευρό της και της έχει...κλέψει την καρδιά. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως λαμβάνει αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα στο μισθό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παρουσιάστριες πρώτης γραμμής βρίσκονται περίπου στις 10.000 ευρώ το μήνα, ποσό που φαίνεται ότι λάμβανε η Φαίη Σκορδά όσο ήταν στον ΑΝΤ1.

 Φαίη Σκορδά ΣΚΑΙ

Παρ' όλα αυτά, μετά τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ το κασέ της φαίνεται ότι ανέβηκε πολύ παραπάνω. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr η Φαίη Σκορδά υπέγραψε στο νέο της «σπίτι» με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μισθό κοντά στα 30.000.

Μάλιστα, πλέον φαίνεται πως λαμβάνει και ποσοστό 22% στα εμπορικά.

Το είχαν αποφασίσει πολύ νωρίτερα: Το άγνωστο περιστατικό στην Τήνο που οδήγησε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα στο διαζύγιο έναν χρόνο πριν το ανακοινώσουν

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απασχολούν ως... δίδυμο την επικαιρότητα ακόμη και έξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, με τις λεπτομέρειες του να γίνονται γνωστές όλο και περισσότερο.

Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί ουσιαστικά στο πώς οδηγήθηκαν στον χωρισμό, όταν με αφορμή μια συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου, αναφέρθηκε στο τι κρατά το γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, που όπως φαίνεται δεν ίσχυε για το δικό του, αν κι ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το στοιχείο που σταμάτησε να υπάρχει στο γάμο Σκορδά-Λιάγκα κι έφερε τον χωρισμό

«Επειδή εγώ τους έχω ζήσει, θα σου πως τι τους κρατάει τους ανθρώπους μαζί. Τους ανθρώπους τους κρατάει μαζί η αντιμετώπιση του καυγά. Η αντιμετώπιση του καυγά κρατάει μαζί τους ανθρώπους. Επειδή τους έχω ζήσει ένα καλοκαίρι στην Τήνο, πριν χωρίσω κι εγώ, κάναμε παρέα και πηγαίναμε κάθε μέρα με το φουσκωτό. Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται και βλέπεις πως τσακώνεσαι.

Αυτοί λοιπόν, τσακωνόντουσαν συνέχεια για μικροπράγματα αλλά είχαν τόσο πλάκα όταν τσακωνόντουσαν που πραγματικά τσαντιζόντουσαν αλλά το αντιμετώπιζαν με χιούμορ. Τους έβλεπες αγαπημένους στο βάθος της ημέρας, δεν υπήρχε κακία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share