Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έψαχνε σπίτι και... βρήκε τον έρωτα: Αυτός είναι ο αρχιτέκτονας που «έκλεψε» την καρδιά της Φαίης Σκορδά μετά από Λιάγκα-Ηλιόπουλο (photo)

Ο άνθρωπος που αλλάζει τη ζωή της

13 Δεκεμβρίου 2022 16:40
Έψαχνε σπίτι και... βρήκε τον έρωτα: Αυτός είναι ο αρχιτέκτονας που «έκλεψε» την καρδιά της Φαίης Σκορδά μετά από Λιάγκα-Ηλιόπουλο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά είναι εδώ και πολλά χρόνια μια αληθινή σταρ και μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, με την προσωπική της ζωή να κυλά πια με το... σταγονόμετρο αναφορικά με το τι αφήνει να διαρρεύσει, ωστόσο πάντοτε συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκτώντας δύο παιδιά μαζί του, αν και πλέον βρίσκονται σε... τηλεοπτική κόντρα, ενώ πιο πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Με τον τελευταίο, όμως, το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ και εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει ακουστεί κάτι περί νέας περιπέτειας για την ξανθιά καλλονή.

Με αυτόν είναι ερωτευμένη ξανά η Φαίη

Η Φαίη, όμως, φαίνεται πως είδε τον έρωτα να την «χτυπά» ξανά με τα «βέλη» του. Αυτή την φορά, δείχνει να... πεταρίζει ξανά η καρδιά της χάρη σε έναν αρχιτέκτονα, τον οποίο γνώρισε σχεδόν από σπόντα.

Ciao νέος έρωτας της Σκορδά

Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, η Σκορδά έψαχνε σπίτι, ώστε να μετακομίσει ή να αγοράσει απλώς, γνωρίζοντας εκεί τον έρωτα. Το νέο ζευγάρι επιχειρεί να κρατήσει τις στιγμές του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά σε κάθε περίπτωση μια νέα ιστορία μοιάζει να έχει αρχίσει για την Φαίη, που άλλο έψαχνε και κάτι άλλο, ακόμη πιο όμορφο, βρήκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share