Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτοιμη για γάμο πρωταγωνίστρια του «Σασμού»: Άλλαξε βέρες με το σύντροφό της σε ερωτικό διήμερο

Αντάλλαξαν όρκους ζωή σε ειδυλλιακό μέρος

13 Δεκεμβρίου 2022 17:28
Έτοιμη για γάμο πρωταγωνίστρια του «Σασμού»: Άλλαξε βέρες με το σύντροφό της σε ερωτικό διήμερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Σασμός» έχει να μας παρουσιάσει πολλούς έρωτες στη σειρά του, ωστόσο αρκετοί από τους πρωταγωνιστές τους, στο ίδιο διάστημα, έχουν γνωρίσει τον «φτερωτό θεό» και στην πραγματική ζωή, βιώνοντας την καλύτερη εποχή τους.

Μια τέτοια περίπτωση μοιάζει να είναι και η Δανάη Παππά. Η πανέμορφη ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη και είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, αποφασίζοντας να προχωρήσουν κι ένα «βήμα» πιο μακριά.

Σύμφωνα με το Ciao, το ερωτικό διήμερο του ζευγαριού είχε... πολλές εκπλήξεις. Όπως αναφέρεται, μάλιστα, άλλαξαν βέρες στη Δημητσάνα, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να ετοιμάζεται μάλλον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ciao βέρες Δανάη Παππά

Κάπως έτσι, μπορεί να βλέπουμε την Θεοδώρα του «Σασμού» να έχει εμπλακεί ερωτικά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ωστόσο ο αληθινός έρωτάς της βρίσκεται, φυσικά, στην προσωπική της ζωή, έτοιμη να ανταλλάξει όρκους αιώνιους με τον αγαπημένο της, «σφραγίζοντας» με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο έρωτα.

Αποκάλυψη "βόμβα" για τον επιχειρηματία σύντροφο της Δανάης Παππά, Λάμπρο Λάζαρη - Αποκλειστικό

Ο έρωτας είχε τον πρώτο λόγο για τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν εμφανίστηκαν στο «Hotel Ερμού» με ένα πλατύ χαμόγελο έκαστος και αφέθηκαν στην πορεία της βραδιάς, ξεχνώντας την παρουσία του φωτογραφικού φακού.

Όπως μαρτυρούν και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα τού YOU, η νεαρή πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και ο επιχειρηματίας σύντροφός της αντάλλαξαν καυτά φιλιά και αγκαλιές με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ υμνούσαν τον έρωτα μέσα από τις επιτυχίες της Άννας Βίσση. Το ίδιο σκηνικό κράτησε μέχρι τις τέσσερις περίπου τα ξημερώματα, όταν έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο αγκαλιασμένοι... Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share