Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Πασχάλης Διαμαντίδης: Ο άνδρας που λίγο έλειψε να παντρευτεί την Εύα Καΐλή - Ο λόγος που χώρισαν (photos)

Δείτε σπάνια στιγμιότυπα από την περίοδο της σχέσης τους

13 Δεκεμβρίου 2022 14:52
Πασχάλης Διαμαντίδης: Ο άνδρας που λίγο έλειψε να παντρευτεί την Εύα Καΐλή - Ο λόγος που χώρισαν (photos)
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια και πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, η Εύα Καΐλή απασχολούσε τα ελληνικά ΜΜΕ και με την προσωπική της ζωή. Μία από τις σχέσεις της που είχε γίνει τότε γνωστή ήταν με τον Πασχάλη Διαμαντίδη.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το μεγάλο πάθος που υπήρχε ανάμεσά τους.

Πασχάλης Διαμαντίδης Εύα Καΐλή έξοδος

Εύα Καΐλη: Ο λόγος που χώρισε με τον Πασχάλη Διαμαντίδη

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, αιτία του χωρισμού τους ήταν οι πολλές υποχρεώσεις τους και η ρουτίνα που υπερίσχυσαν των συναισθημάτων. Μάλιστα ο επιχειρηματίας, είχε κατεβάσει τότε όλες τις φωτογραφίες του με την Εύα Καϊλή, κίνηση που άτομα από το περιβάλλον του χαρακτήριζαν ως απόφαση για μια νέα αρχή στη ζωή του…

Πασχάλης Διαμαντίδης Εύα Καΐλή

Το ζευγάρι, που στο παρελθόν φωτογραφίζονταν παντού αγκαλιασμένο και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό μεταξύ του, δεν κατάφερε να σώσει τη σχέση του.

Πασχάλης Διαμαντίδης Εύα Καΐλή φιλί

Στενός τους φίλος είχε δηλώσει στην Real Life: «Μετά από δύο χρόνια σχέσης, και μάλιστα τόσο παθιασμένης όπως ήταν η δική τους, σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό ή αν είναι καλύτερα να χωρίσεις. Η Εύα και ο Πασχάλης τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Υποσχέθηκαν όμως ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι».

Ποιος είναι ο Πασχάλης Διαμαντίδης

Ο Πασχάλης Διαμαντίδης είναι ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι γιος του γνωστού εφοπλιστή Διαμαντή Διαμαντίδη.

Ο πατέρας του ίδρυσε τη Delta Tankers το 2006 και διαχειρίζεται στόλο 30 μεγάλων πετρελαιοφόρων τάνκερ VLCC, suezmax και aframax, αλλά και τη «Marmaras Navigation» που δραστηριοποιείται στην αγορά ξηρού φορτίου.

Ο ίδιος ίδρυσε το καλοκαίρι του 2019 τη «Velos Tankers» με έδρα στα νησιά Μάρσαλ, και εισήλθε δυναμικά στην αγορά προχωρώντας άμεσα σε εξαγορές δεξαμενόπλοιων μεταφοράς παραγώγων πετρελαίου. Μέχρι το τέλος του έτους είχε αποκτήσει τα πέντε πρώτα second hand πλοία της, επενδύοντας συνολικά 74,6 εκατ. δολάρια.

Μετά την εμπειρία που αποκόμισε από την ενασχόληση του με τις οικογενειακές ναυτιλιακές επιχειρήσεις, ο Πασχάλης Διαμαντίδης, αποφάσισε να χαράξει τη δική του πορεία στον κλάδο “ποντάροντας” στις ευκαιρίες που εντόπισε στον κλάδο των LR και MR τάνκερ.

Η προσωπική ζωή του Πασχάλη Διαμαντίδη

Ο γνωστός εφοπλιστής είναι παντρεμένος με τη Σοφία Βαβάκη (κόρη του Απόστολου Βακάκη και ιδιοκτήτη των Jumbo) και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Μάλιστα στο δεύτερο παιδάκι του αποφάσισαν να δώσουν το όνομα «Διαμαντής» για να τιμήσουν τον πατέρα του γαμπρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share