Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αυτό που ξέρω είναι...»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε ανοιχτά για την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου

Τι εξομολογήθηκε;

13 Δεκεμβρίου 2022 09:06
«Αυτό που ξέρω είναι...»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε ανοιχτά για την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Κατιάνα Μπαλανίκα, είχε ερωτηθεί για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον οποίο εδώ και καιρό δεν έχει επαφές. Σημειώνεται πως οι δυο του πριν χρόνια είχαν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η γνωστή ηθοποιός βρισκόμενη καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφέρει για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπούν. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του.

Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει επικοινωνία μαζί μου, υποχωρώ. Δεν επιμένω. Σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων». Παράλληλα, με αυτή τη γυναίκα ο γνωστός showman παραλίγο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Γιώργος Μαρίνος κατιάνα μπαλανίκα
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν αναγνωρίζει γνωστά του πρόσωπα...»: «Βόμβα» με τις αποκαλύψεις για την υγεία του

Ο Γιώργος Μαρίνος γνώρισε την δόξα και αποφάσισε μετά το πρόβλημα υγείας του να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάταια, οι συνάδελφοί του και οι φίλοι του προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του αφού όπως και ο ίδιος επέλεξε, χάθηκαν τα ίχνη του.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιοι προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Σε συνέντευξη, που παραχώρησε ο Μεγακλής Βιντιάδης, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης και φαίνεται δυσεπίλυτο.

βιντιάδης γιώργος μαρίνος

«Δυστυχώς, μαθαίνω τώρα τελευταία ότι ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι καλά. Δεν έχουμε επαφή γιατί έχει απομονωθεί. Η κατάστασή του είναι τέτοια που είναι δύσκολο να τον συναντήσεις. Από ό,τι μαθαίνω, δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του και δεν αναγνωρίζει πολύ γνωστά του πρόσωπα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share