Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανεπανάληπτος σπαραγμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν...»

Δε δίστασε να εκδηλώσει τα συναισθήματά του

9 Δεκεμβρίου 2022 20:57
Ανεπανάληπτος σπαραγμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Μαρίνα Τσικλητήρα. Ο ίδιος μάλιστα είχε αναφερθεί ανοιχτά για την περίοδο που έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο αλλά και την αγωνία που είχε για τους ανθρώπους στο πλευρό του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μάλιστα παραδέχτηκε πως οι σκέψεις του εκείνη την περίοδο είχαν να κάνουν με τη χειρότερη κατάληξη της υγείας του.

Δείτε επίσης: Σπύρος Παπαδόπουλος για Μητροπάνο: «Όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω στο νοσοκομείο…»

Έχετε πει ότι η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σας δεν δεν σας άλλαξε οπτική. Υπάρχει κάτι που φοβάστε;

«Τι να πω… Για τον γιο μου φοβάμαι, για τους φίλους μου, τους ανθρώπους μου. Για εμένα δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν ξέρω πώς έχω γίνει έτσι. Όχι, πάντα έτσι ήμουν. Κυνικός, πώς να το πω… Αναίσθητος. Τότε είχα πει, ήρθε άραγε η ώρα μου; Ε, μάλλον ήρθε, τι να κάνουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν. Άμα δεν τελειώσουμε, όμως, προχωράμε. Δεν θα ασχολούμαστε τώρα με τον κάθε… καρκίνο», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σπύρος και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η αγάπη μου για τις γυναίκες είναι γεγονός» - Πάντα σε δεύτερη μοίρα η Αθηνά Τσιλύρα

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο bovary.gr, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική του ζωή στο πλευρό της Αθηνάς Τσιλύρα και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Κρεμόταν από μια κλωστή η Αθηνά Τσιλύρα: «Πέρασα καρκίνο στο στήθος, έχασα τα μαλλιά μου» - Το σοκ του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Δεν ήμουν ο γκόμενος του σχολείου»

«Η αγάπη μου για τις γυναίκες είναι γεγονός. Είναι κάτι που ή το΄χεις ή δεν το΄χεις. Ο πατέρας μου, ας πούμε, δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερη επιτυχία στα κορίτσια. Αλλά πάντα υπήρχε μια κοπελίτσα που κάτι της έκανα εγώ με την περίεργη συμπεριφορά μου. Οχι όμως ότι ήμουν ο γκόμενος του σχολείου. Καθόλου... Ουσιαστικά δύο άξονες είχα στην ζωή μου. Γιατί οι γονείς μου το μόνο που είχαν να μου προσφέρουν ήταν στοργή. Εμένα με μεγάλωσαν οι φίλοι μου και οι γυναίκες. Αυτά με κινητοποιούσαν. Αν μου άρεσε μια γυναίκα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε. Και στο θέατρο μια κοπέλα με πήγε».

«Η οικογένεια δεν μου ταιριάζει»

«Η οικογένεια δεν μου ταιριάζει. Όταν ήμουν οικογενειάρχης όμως ήμουν δακτυλοδεικτούμενος. Και το έκανα γιατί είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Σκέφτομαι πολύ, είμαι ενοχικός.

Με τον γιο μου έχω μια καλή σχέση. Πιο πολύ εμείς δυσκολευτήκαμε, η Αθηνά (σ.σ. Τσιλύρα, πρώην σύζυγός του και μάνα του γιου του) κι εγώ, σε σχέση με τη δουλειά μας, παρά εκείνος. Μας έσωσε και το επώνυμο, αλλά κάναμε πολλή δουλειά, σε λεπτομέρειες. Δεν έλεγα ποτέ πάω στο γύρισμα, έλεγα πάω στην δουλειά. Σχεδόν δεν ήξερε τι δουλειά κάνω, ούτε τηλεόραση βλέπαμε. Μια φορά με είδε στον «Εκατομμυριούχο» και νόμιζε ότι αυτή είναι η δουλειά μου...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share