Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Σπύρος Παπαδόπουλος για Μητροπάνο: «Όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω στο νοσοκομείο…»

Τι είχε αποκαλύψει για τον τραγουδιστή;

17 Ιουλίου 2022 13:30
Σπύρος Παπαδόπουλος για Μητροπάνο: «Όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω στο νοσοκομείο…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια στον Σπύρο Χαριτάτο για τον Δημήτρη Μητροπάνο, τις στιγμές που περάσαν μαζί και εξομολογήθηκε την επιθυμία του μεγάλου τραγουδιστή ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για μεταμόσχευση.

Δείτε επίσης: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο: Όταν ο Μητροπάνος χόρεψε την Ρόζα 17 μέρες πριν πεθάνει και ο κόσμος τον αποθέωνε

Δημήτρης Μητροπάνος

«Το μόνο που θα πάρω μαζί μου από όλες τις εικόνες που είδα από τον Δημήτρη, ήταν όταν πήγα στο Παρίσι να τον δω, στο νοσοκομείο όταν είχε κάνει τη μεταμόσχευση και ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση και σκύβω και μου ψυθιρίζει «πες της αυτής» – δεν ήταν πολύ καθαρό ακόμα το μυαλό – και πηγαινοερχόταν μια νοσοκόμα μέσα, και μου λέει «πες της αυτής, αν εγώ δεν τραγουδήσω στις 18 Αυγούστου θα πετάξω τα καλώδια και θα φύγω. Ήταν η ζωή του το τραγούδι.

Παρόλο που λάτρευε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, η ζωή του ήτα το τραγούδι και στην πιο δύσκολη στιγμή αυτό έλεγε, ότι αν δε σηκωθώ να τραγουδήσω δε χρειάζεται, θα τραβήξω τα καλώδια. Και μετά βέβαια όταν σηκώθηκε και πήγε και τραγούδησε και έγινε αυτό που έγινε. Ήταν μεγάλο πράγμα αυτό που έγινε όταν ξανατραγούδησε ο Δημήτρης, ήταν ας πούμε ένας πολύ ωραίος Έλληνας. Ο Δημήτρης ήταν ένας πολύ ωραίος Έλληνας που σπάνια συναντάμε πια. Είναι υπό εξαφάνιση αυτός ο τύπος Έλληνα, αυτό που εννοούμε ο ορισμός του άντρα του μπεσαλή, του καθαρού ανθρώπου και όταν έχει κάτι να πει το λέει, αλλά συνήθως λίγα έχει να πει γιατί συνήθως σκέφτεται και δε μιλάει επί παντός επιστητού»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share