Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Μετάνιωσα που αρνήθηκα...»: Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

9 Δεκεμβρίου 2022 01:50
«Μετάνιωσα που αρνήθηκα...»: Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Ρένος Χαραλαμπίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι του είχε γίνει πρόταση να παίξει τον Μάνθο Φουστάνο στο Κωνσταντίνου και Ελένης… και τώρα μετανιώνει που δεν δέχτηκε. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύντροφος του ηθοποιού.

«Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας. Είναι υπέροχος ο Κούκουρας. Κάθε φορά που το βλέπω, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν είχα χρόνο τότε, έκανα το “No Budget Story”, έγραφα τα “Φθηνά Τσιγάρα”. Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ ο ρόλος. Έκαναν τη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Είναι ένα “όχι” που το έχω μετανιώσει» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για το μιούζικαλ Φτηνά Τσιγάρα, που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή, ο ίδιος δήλωσε «νιώθω χαρά και δικαίωση που επέλεξε [η ΕΛΣ] τα Φτηνά τσιγάρα για να το κάνει μουσικό θέατρο», προσθέτοντας πως όταν κυκλοφόρησε η ταινία «δεν είχε καμία τύχη» με τον ίδιο να περνά όπως λέει στην «ολική αδιαφορία».

Σε ερώτηση για το αν θα επέλεγε τον Μάρκο Σεφερλή για πρωταγωνιστή ταινίας, ο Χαραλαμπίδης απάντησε: «Ο Μάρκος Σεφερλής όλα αυτά τα χρόνια με τα γεμάτα θέατρα έχει αποδείξει πως δεν είναι τυχαίος. Και βέβαια εάν προέκυπτε κάτι που του ταίριαζε θα τον έβαζα. Είδαμε ανθρώπους που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες να μπαίνουν φυλακή. Από την αλαζονεία μπορείς να φτάσεις από τη γραφικότητα μέχρι το έγκλημα».

Ερωτηθής για το τι άλλο θα ήθελε να κάνει στη ζωή του, σημείωσε χαρακτηριστικά «θα ήθελα να χορέψω…τώρα που είμαι 52 ετών μήπως γίνω ο πρώτος παγκόσμια που ξεκινά στα 52 του να γίνει χορευτής κλασικού μπαλέτου» σημειώνοντας ότι χορεύει σε πανηγύρια αλλά και στο σπίτι όταν είναι μόνος και σκέφτεται. «Χρωστάω έξι μαθήματα για να πάρω το πτυχίο του δασκάλου» προσθέτει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share