Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Eίμαι χάλια...»: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Παπαδάκης

«Μην το κάνετε παιδιά αυτό...»

8 Δεκεμβρίου 2022 13:42
«Eίμαι χάλια...»: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Παπαδάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν πήγαν σε παγοδρόμιο και αγωνίστηκαν στο curling, στο σημερινό challenge της εκπομπής Πάμε Δανάη. Την δοκιμασία έχασε η Δέσποινα Καμπούρη και η ποινή της ήταν να πάρει τηλέφωνο τον Γιώργο Παπαδάκη και να του ευχηθεί περαστικά.

Η Δέσποινα Καμπούρη τον πήρε τηλέφωνο, με τον ίδιο όμως να τονίζει πως είναι χάλια και πως δεν θέλει να βγει στον αέρα. Ο κορωνοϊός, όπως φαίνεται, “χτύπησε” για τα καλά την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, καθώς το πρωί της Πέμπτης (8/12) βρέθηκε θετικός και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δ.Κ.: Είμαι η Δέσποινα Καμπούρη, από το Πάμε Δανάη, είστε στον αέρα της εκπομπής μας.

Γ.Π.: Μην το κάνετε παιδιά αυτό, είμαι χάλια, μην το κάνετε αυτό.

Δ.Κ.: Θέλαμε να σας πούμε περαστικά, κύρια Παπαδάκη.

Γ.Π.: Ευχαριστώ πολύ, μη με βγάλετε στον αέρα.

Δ.Κ.: Εντάξει, σας χαιρετούμε!

Γ.Π.: Φιλιά σε όλους.

Λάβρος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Μιλάνε για το πώς φέρθηκα στη Μπάγια Αντωνοπούλου, άνθρωποι που...»

«Άνθρωποι, οι οποίοι ούτε καν ξέρουν που είναι το στούντιο το τηλεοπτικό μιλάνε για το πώς φέρθηκα στη Μπάγια Αντωνοπούλου» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης για τη λήξη της συνεργασίας τους, η οποία σύμφωνα με φήμες δεν ήταν και η καλύτερη. Παράλληλα, δείτε με τι ασχολείται ο μικρός γιος του δημοσιογράφου.

Tι χρεώνουν στο Γιώργο Παπαδάκη

Όπως αναφέρει το ciao, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι, γενικότερα, δεν στηρίζει τους νέους, πως τους συμπεριφέρεται απότομα και σκληρά, με αποτέλεσμα ή να φεύγουν από μόνοι τους ή να τους δείχνει ο ίδιος την πόρτα εξόδου. Αυτά, για να έχει τη θέση του εξασφαλισμένη. Έγινε έξω φρενών, που λέτε, ο δημοσιογράφος με όσα ακούγονται και ακούστηκαν, ειδικά σε σχέση με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Γιώργος Παπαδάκης Μπάγια Αντωνοπούλου

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης on air

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι που η Μπάγια άνοιξε τα φτερά της και κάνει την καριέρα της. Και της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να πάει πάρα πολύ ψηλά. Βρεθήκαμε στο δρόμο, χαιρετηθήκαμε, φιληθήκαμε, την παραμονή των Χριστουγέννων». Και το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται εδώ είναι το εξής: Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί εκείνη δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει με τέτοια σαφήνεια;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share