Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ένιωθα σαν ρομπότ...»: Συγκλονίζει ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Τι αποκάλυψε ο βενιαμίν της οικογένειας;

25 Νοεμβρίου 2022 10:33
«Ένιωθα σαν ρομπότ...»: Συγκλονίζει ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης εκτός από επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή, βιώνει και την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά του, καθώς έχει αποκτήσει τρεις γιους και καμαρώνει όσο τίποτα για τα παιδιά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφους έχει έναν γιο, τον Κωνσταντή, από τον πρώτο του γάμο που τον έχει κάνει και παππού, ενώ ακολουθούν ο Φοίβος και ο Ιάσονας από το δεύτερο γάμο του με την Τίνα Παπαδέλη.

«Είναι παιδιά με έντονη προσωπικότητα, με σεβασμό στον εαυτό τους. Μου επέβαλαν να τα σέβομαι. Το θέμα δεν είναι να σε σεβαστεί το παιδί, αλλά να σεβαστείς εσύ το παιδί σου» είχε παραδεχτεί μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του.

Αν και είναι γνωστό πως ο Φοίβος Παπαδάκης έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, ο βενιαμίν της οικογένειας χαράζει το δικό του δρόμο στον χώρο της μουσικής.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί ο Ιάσονας Παπαδάκης, όλα ξεκίνησαν όταν σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα του και να παίξει μουσική σε ένα μπαρ.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.

Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του».

Η εμφάνισή του Ιάσονα Παπαδάκη στο X - Factor

Ο Ιάσονας Παπαδάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην εμφάνισή του στο πρώτο live του X-Factor.

Ο ίδιος, δεν περίμενε να αποκαλυφθεί στον αέρα η ταυτότητά του: «Περίμενα ότι δεν θα αναφερθεί κάτι. Με έπιασε λίγο από το πουθενά. Αυτό με τα κονέ δεν ισχύουν παιδιά! Όπως είπε και ο Ηλίας Ψινάκης και το ευχαριστήθηκα, εγώ μπορώ με τη βοήθεια του πατέρα μου, το ποσό χάλια θα τα πάω εκεί πάνω, ή το εάν θα με ξαναζητήσει το αφεντικό είναι άλλο. Όσο βύσμα και να έχεις, δεν γίνεται, είναι πρακτικό το ζήτημα. Είχα πει στον πατέρα μου για το X-Factor»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share