Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Δυσκολεύτηκα να...» - Σοκαριστική εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

6 Δεκεμβρίου 2022 22:47
«Δυσκολεύτηκα να...» - Σοκαριστική εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) αποφάσισε να επισκεφθεί τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι. Οι δυο τους μίλησαν για τα πάντα, ενώ κάποια λόγια του παρουσιαστή την έκαναν να συγκινηθεί ιδιαίτερα. Η δημοφιλής παρουσιάστρια του Mega απάντησε για το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην παρουσίαση ενός σόου, μιλώντας πρόσφατα και για την προσπάθεια να αποκτήσει παιδί.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η έμπειρη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 πριν από ένα χρόνο, όταν ήρθε η μεγάλη πρόταση από το Mega για να αναλάβει το The Chase.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν είχε αισθανθεί ακόμα ότι κλείνει αυτός ο κύκλος, ωστόσο ορισμένα σημάδια την βοήθησαν να δει τα πράγματα πιο καθαρά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τον ΑΝΤ1

«Από το πρώτο J2US ξεκίνησαν όλα. Έγινε ολόκληρη ιστορία γιατί εγώ δεν ήθελα να στενοχωρήσω τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη γυναίκα του και πήγα δειλά δειλά και τους είπα ότι με έκαναν μια πρόταση κι ότι δεν θα φύγω από εσάς.

Απλά θα πάω στο Mega, που πιστεύω ότι μπορώ να τραγουδώ σωστά. Έτσι πίστευα και φτάσαμε στον τελικό με τον Χρήστο μου (σ.σ. Χολίδη). Μετά ξεκίνησαν όλα κι ήταν ζόρικο να πάω στο Mega και στο Junior MasterChef και να εξηγήσω τον τότε διευθυντή ότι δεν θέλω να φύγω από το Τηλεάστυ. Δεν γίνεται. Θέλω να πηγαίνω εκεί το πρωί και να κάνω και τη δική σας δουλειά. Δεν μπορώ να στενοχωρήσω αυτούς τους ανθρώπους.

Γιατί δεν δυσκολεύτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1; Αρκετά. Απλά ήρθανε σημάδια. Δεν το είχα νιώσει ακόμα (σ.σ. ότι είχε κλείσει ο κύκλος), αλλά ήρθαν κάποια σημάδια, που τα πήρα εγώ και τα αφομοίωσα και πήραν την απόφαση. Γενικά έπρεπε να συζητηθεί και να γίνουν συμβούλια επί συμβουλίων και τηλέφωνα. Θέλω και το σύμπαν να κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share