Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Με έπνιγε όλο αυτό...» - Είπε την αλήθεια για το παιδί με τον Αλεβιζόπουλο η Μαρία Μπεκατώρου

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τις προσπάθειές της

1 Δεκεμβρίου 2022 15:10
«Με έπνιγε όλο αυτό...» - Είπε την αλήθεια για το παιδί με τον Αλεβιζόπουλο η Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί στο παρελθόν, σε ένα θέμα αρκετά ιδιαίτερο για την ίδια.

Η παρουσιάστρια, που σε έσχατη περίπτωση δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε για το πόσο μίλησε για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, δηλώνοντας ότι μετά την «έπνιγε» και την πίεζε το γεγονός ότι δεχόταν συνεχώς ερωτήσεις για αυτό το θέμα.

Η εξομολόγησή της για το παιδί που δεν ήρθε

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Κάπου έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού μετά και δεν ήθελα να λέω συνέχεια», δήλωσε η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Με “έπνιγε” όλο αυτό, με πίεζε. Και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια. Μου γύρισε μπούμερανγκ», συμπλήρωσε. «Θα έπρεπε να έχω πει τη δοκιμασία μου, την προσπάθειά μου, για να κοιτάξω στα μάτια τις γυναίκες που το έχουν περάσει ή το περνούν, για να πω “πάμε κορίτσια, θα τα καταφέρουμε”», σημείωσε.

«Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση. Μετά σταμάτησα να το λέω», κατέληξε αναφερόμενη σε αυτό το θέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share