Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Την χαίρεται ο Λέων Πατίτσας: Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τη σιλουέτα της η Μαριέττα Χρουσαλά (photos)

Τα μυστικά για το ωραίο σώμα της

5 Δεκεμβρίου 2022 11:53
Την χαίρεται ο Λέων Πατίτσας: Με αυτόν τον τρόπο διατηρεί τη σιλουέτα της η Μαριέττα Χρουσαλά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά, έχοντας πρώτα υπάρξει Σταρ Ελλάς και ύστερα κορυφαίο όνομα της showbiz, έκανε... την τύχη της δίπλα στον Λέοντα Πατίτσα, που μόνο τυχαίος δεν είναι ως προς το όνομα και την περιουσία του. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Η ίδια έχει δημιουργήσει στο πλευρό του μια όμορφη οικογένεια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Έτσι οι υποχρεώσεις της είναι ανειλημμένες και ο ελεύθερός της χρόνος ελάχιστος.

Η ίδια μέσω του Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram, αποκάλυψε πώς παραμένει τόσα χρόνια αδύνατη.

Η ίδια εξομολογήθηκε στους fans της πως γυμνάζεται σχεδόν τέσσερις φορές την εβδομάδα ακολουθώντας βέβαια διάφορα προγράμματα γυμναστικής. Κυρίως αερόβια άσκηση. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο beach volley, όπου και προπονείται δύο φορές την εβδομάδα.

σιλουέτα Μαριέττας Χρουσαλά

Μαριέττα Χρουσαλά γυμναστική

Ήρθε στη φόρα η αλήθεια: Αυτή τη σχέση έχει ο Λέων Πατίτσας με τη μητέρα της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι από τις γυναίκες που επενδύουν στην εμφάνισή τους και δεν ξεχνούν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχει φέρει μαζί της η μητρότητα δεν έχουν πτοήσει την επιχειρηματία να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. Δεν παραλείπει μέσα σε όλα να γυμνάζεται κι αυτό το επιβεβαιώνει η καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μαζί με την μαμά της, Αγλαΐα, τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους, έκανε τις αγορές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Κάνοντας μια διαχρονική επιλογή στα outfit, συνδύασε το skinny jean της με λευκό πουλόβερ. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πλοίο της οικογένειας Πατίτσα.

Χρουσαλά πατίτσας ψώνια

Ο Λέων Πατίτσας έχει πολύ καλή σχέση με την μητέρα της συζύγου του και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχει απαθανατίσει ο φακός σε κοινή εξόρμηση.

Η Αγλαΐα Χρουσαλά είναι πάντα στο πλευρό της κόρης της και έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της.

μητέρα μαριέττας χρουσαλά ψώνια

Μάλιστα, η μητέρα του γνωστού μοντέλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γαμπρό της, καθώς με την πάροδο των χρόνων έχει δει πόσο ευτυχισμένη κάνει την κόρη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share