Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πατάει γερά στα πόδια του ο Στηβ Κακέτσης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον έκανε να ξεπεράσει την Άντζελα Δημητρίου (photo)

Ήταν 25 χρόνια μικρότερή του

5 Δεκεμβρίου 2022 09:21
Πατάει γερά στα πόδια του ο Στηβ Κακέτσης: Αυτή είναι η γυναίκα που τον έκανε να ξεπεράσει την Άντζελα Δημητρίου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης, πέρα από τις θρυλικές του επιχειρήσεις, έγινε γνωστός μέσα στα χρόνια για τη «θυελλώδη» σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, την οποία από κάποια στιγμή κι έπειτα κατάφερε να ξεπεράσει. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο πούλησε τη βίλα του στον Άλιμο.

Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές. «Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί».

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για το γιο του, και το πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους τα λάθη του παρελθόντος: «Όταν χωρίσαμε με τη μητέρα του, ο Μάκης ήταν 24 ετών και τα καταλάβαινε όλα. Ο Μάκης και τώρα που έχουμε καταπληκτικές σχέσεις, πιστεύει ότι δεν αξίζει στη μητέρα του τέτοια μεταχείριση. Ευτυχώς είμαι τυχερός γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί το αγόρι μου».

«Η Αννίτα είναι μικρότερη μου 25 χρόνια και είναι το δεξί μου χέρι στη δουλειά. Ήμουν αδέσποτος και με μάζεψε. Κατάφερε να βάλει τη ζωή μου σε μια τάξη και να με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι όλες οι εποχές δεν είναι ίδιες και ότι εγώ δεν είμαι όπως ήμουν πριν 20 χρόνια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την σύντροφο του στο περιοδικό «People».

Σήμερα το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share