Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Εσωτερικό ασανσέρ, τετραώροφο με θέα όλο τον Σαρωνικό: Το σπίτι του Στηβ Κακέτση στον Άλιμο - Η τιμή που το πούλησε

Η πολυτελής βίλα που ήταν κάποτε μέρος της περιουσίας του

30 Νοεμβρίου 2022 13:00
Εσωτερικό ασανσέρ, τετραώροφο με θέα όλο τον Σαρωνικό: Το σπίτι του Στηβ Κακέτση στον Άλιμο - Η τιμή που το πούλησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζητάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και είναι αυτονόητο από τη στιγμή που μιλάμε για μια τετραώροφη βίλα στον Άλιμο. Ο λόγος για τον Στηβ Κακέτση!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας «πνίγηκε» από τα χρέη και εδώ και χρόνια είχε θέματα και με τον δήμο. Χρωστούσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όπως έχει πει ο ίδιος σε συνεργάτες του.

Επόμενο ήταν να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του. Κάπως έτσι, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο υπερλουσάτο σπίτι του. Το οίκημα βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή του Αλίμου και έχει θέα μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.

Διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ, υπέροχους χώρους διακοσμημένους από έμπειρους επαγγελματίες, πανάκριβα σαλόνια, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής ανεκτίμητης αξίας. Στο παρελθόν εκεί δίνονταν χλιδάτα πάρτι με καλεσμένους την ελίτ της πολιτικής, της οικονομικής και της καλλιτεχνικής ζωής.

Στηβ Κακέτσης

Οι θυελλώδεις έρωτες του Στηβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ανέκαθεν πολύ large στη ζωή του, καλοπληρωτής γλεντζές. Το ίδιο και με τις γυναίκες που έβαλε στην καρδιά του, όπως η πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα και κατόπιν η Άντζελα Δημητρίου.

Δύο δεκαετίες αργότερα, όμως, ο επιχειρηματίας είδε την 38χρονη αυτοκρατορία του να καταρρέει. Πριν από ενάμιση χρόνο τα μαγαζιά του «Kitchen bar» και «Θέα» πέρασαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) λόγω χρεών.

Τα σχόλια κοντινών του προσώπων

Περνάει μια άσχημη φάση, αλλά θα συνέλθει”, αναφέρει φίλος του στην Espresso. “Aκούγεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ένα πολυτελές steak house και wine bar που θα ανοίξει μεγαλοεπιχειρηματίας στην παραλία. Όρος του επενδυτή ήταν ότι θα προχωρούσε το πρότζεκτ, μόνο αν συμφωνούσε ο Κακέτσης. Και έτσι έγινε”. Μάλιστα, ο Στηβ χώρισε και με την τελευταία του σύντροφο, με την οποία συνυπήρξαν για δεκαοκτώ χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share