Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αληθινός πρίγκιπας ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η ατάκα του που έκανε την Άντζελα Γκερέκου να τον ερωτευτεί παράφορα για πάντα

Η πρώτη συνάντηση που έφτανε για να μείνουν για πάντα μαζί

5 Δεκεμβρίου 2022 09:01
Αληθινός πρίγκιπας ο Τόλης Βοσκόπουλος: Η ατάκα του που έκανε την Άντζελα Γκερέκου να τον ερωτευτεί παράφορα για πάντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέρασε μεν από πολλές «θυελλώδεις» σχέσεις στη ζωή του, αλλά ένας ήταν ο τεράστιος του έρωτας και αφορά, φυσικά, την Άντζελα Γκερέκου, με τον ίδιο να τη βλέπει τη μια στιγμή και να την ερωτεύεται για πάντα, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε κάνει τέσσερις γάμους με τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), την Μαρινέλλα (1973 – 1981), την Τζούλια Παπαδημητρίου, (1990 – 1996) και την Άντζελα Γκερέκου, ενώ οι σχέσεις του με τη Δούκισσα και τη Ζωή Λάσκαρη είχαν γίνει εξίσου γνωστές με τους γάμους του. Η τελευταία γυναίκα της ζωής του, ήταν η Άντζελα Γκερέκου που τον ερωτεύτηκε βαθιά, όσο βαθιά την αγάπησε κι εκείνος.

Η γνωριμία τους ήταν αρκετή...

Όταν η επιτυχημένη τότε ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου πήγε να ακούσει τον Τόλη Βοσκόπουλο στο On The Rocks στη Βάρκιζα, σίγουρα δεν ήξερε τι ακριβώς θα ακολουθούσε. Λέγεται ότι εκείνος στην πρώτη γνωριμία τους της είπε «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!» κι αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η σχέση τους. Έναν χρόνο μετά ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, αποκτώντας μετά μια πανέμορφη κόρη.

Λέγεται πως το τραγούδι «Μάτια Φεγγάρια» που κυκλοφόρησε το 1996 ήταν γραμμένο για την Άντζελα Γκερέκου, που αναφερόταν από τον Τύπο της εποχής ως η «γαλανομάτα μάγισσα» που άργησε να ανταμώσει όπως λένε και οι στίχοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share