Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλο

Είναι κούκλα!

24 Μαΐου 2022 22:32
Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σπουδαίος τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος, που έφυγε από την ζωή μία εβδομάδα ακριβώς πριν συμπληρώσει τα 81 του χρόνια και βύθισε στην θλίψη το Πανελλήνιο, έχει αφήσει πίσω του μία πανέμορφη κόρη.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο λόγος για την πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλου.

Η πανέμορφη κοπέλα είναι 21 χρονών και ασχολείται με την ηθοποιία.

Δείτε εδώ την Μαρία Βοσκοπούλου

Συγκίνηση για την Άντζελα Γκερέκου: Αυτό το τραγούδι της είχε αφιερώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος

Σχεδόν 10 μήνες έχουν περάσει από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος προκάλεσε απέραντη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από τότε η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου προσπαθούν να τον κρατούν ζωντανό μέσα τους μέσα από τις χιλιάδες αναμνήσεις που έχουν μαζί του.

Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς είναι πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αφιερώσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι στη γυναίκα της ζωής του.

Ένας άνθρωπος που τον γνώρισε όσο λίγοι είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ο επιχειρηματίας που κυριάρχησε στην Αθηναϊκή νύχτα μίλησε στο MEGA για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του. Περιέγραψε άγνωστες στιγμές, όπως το ότι αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ μίλησε και για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βόσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του.

«Για αυτό το τραγούδι, το “γαλαζομάτα μάγισσα” ο Τόλης Βοσκόπουλος σε μια νύχτα ακύρωσε έναν ολόκληρο δίσκο που ετοιμαζόταν για μήνες στο Λονδίνο από το Νίκο Καρβέλα όταν ερωτεύτηκε παράφορα με την πρώτη ματιά την Άντζελα Γκερέκου», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Από χέρια του Τόλη Βοσκόπουλου πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα γι’ αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας. Που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως από ένα σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός».

Ακόμη πρόσθεσε: «Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε κορνίζα, το είχε και μου λέει: “ρε κουμπαράκι αυτό, θέλω να στο δώσω να το φυλάξεις, αυτός είναι ο Βοσκόπουλος” το έχω φυλάξει και σκέφτομαι όταν δω την κόρη του να της το δώσω και να της πω ότι είναι από τον μπαμπά της και ότι της ανήκει».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share