Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για τον Τόλη της: Η σπαρακτική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο που συγκίνησε

10 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

19 Μαΐου 2022 19:26
Για τον Τόλη της: Η σπαρακτική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο που συγκίνησε
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 2/8/1996-EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν 10 μήνες έχουν περάσει από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος προκάλεσε απέραντη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από τότε η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου προσπαθούν να τον κρατούν ζωντανό μέσα τους μέσα από τις χιλιάδες αναμνήσεις που έχουν μαζί του.

Έτσι, η Άντζελα Γκερέκου η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση για να τιμήσει τον αγαπημένος της. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε το «10» προσθέτοντας και μια λευκή καρδιά.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ποια Άντζελα Γκερέκου; «Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε τη Ζωή Λάσκαρη ξέχασε...»

Γεμάτη έρωτα και πάθος ήταν η ζωή του μεγάλου ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου και η αδελφή του Παναγιώτα Βοσκοπούλου, κρατούσε ημερολόγιο, όπου αναφέρονταν στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, πολύ πριν γνωρίσει την Άντζελα Γκερέκου, μια άλλη γυναίκα τον είχε «σημαδέψει».

Όπως γράφει, ο Τόλης Βοσκόπουλος ερωτεύτηκε σφόδρα τη Ζωή Λάσκαρη σε βαθμό τρέλας. «Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο ”Μαριχουάνα Στοπ”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός ήταν ο σύντροφος που της χρέωσαν μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Τόλης Βοσκόπουλος Ζωή Λάσκαρη

Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της» γράφει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου για τον έρωτα που σήμανε και το τέλος του γάμου του με τη Στέλλα Στρατηγού.

Η ιστορία με τη Λάσκαρη κράτησε τρία χρόνια που ήταν γεμάτα με πάθος και έρωτα, ωστόσο όπως αναφέρεται στα απόρρητα αυτά έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα News, το όνειρο πήρε τέλος καθώς ήθελαν διαφορετικά πράγματα.

Μεταξύ αυτών που συμπαραστάθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν και η Μαρινέλλα με την οποία τελικά ερωτεύτηκαν και μια μέρα έσκασε η βόμβα «Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται» έγραφε η αδερφή του τραγουδιστή σχολιάζοντας πως επρόκειτο για ακόμα μια τραυματική εμπειρία για εκείνον.

«Οι δυο τους έμειναν μαζί για συνολικά οκτώ χρόνια παρόλο και ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα.

Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε. Άλλη μια πικρή εμπειρία που του κόστισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει γαστρορραγία και να μπει στο νοσοκομείο. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε, η ψυχή του όμως έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη» έγραφε η αδερφή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share