Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός ήταν ο σύντροφος που της χρέωσαν μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Δε «μάσησε» τα λόγια της

17 Μαΐου 2022 11:50
Σούσουρο με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός ήταν ο σύντροφος που της χρέωσαν μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου θρηνεί εδώ και 10 μήνες το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, με την ίδια να φημολογείται πως λίγο καιρό αργότερα δημιούργησε νέα σχέση.

Παρόλα αυτά δημοσίευμα του περιοδικού Yes ανέφερε ότι η ηθοποιός και πολιτικός έχει κάνει τα πρώτα βήματα για να προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό ενός επιχειρηματία που γνώρισε. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο περνούν μαζί μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους ενώ ο έρωτάς τους ίσως καταλήξει ακόμα και στα δεσμά του γάμου, όχι όμως τόσο γρήγορα, όσο είναι ακόμα νωπό το πένθος για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η ηθοποιός, όμως, έγινε έξαλλη και έγραψε ένα οργισμένο ποστ στο Instagram που συνοδευόταν από μια φωτογραφία της με τον Τόλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως οι δυο τους ήταν κοντά στην απόκτηση ακόμη ενός παιδιού.

Η «αιχμηρή» της απάντηση στην φήμη για σχέση

«Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες!» είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδη βλεπω οτι το θεμα παιρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλο ειναι οτι οποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα επρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδι μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κριμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share