Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σαρωτική Μαρία Κορινθίου για Λιάγκα-Νομικού: «Την Δούκισσα δεν την πήρα...»

Όσα αποκάλυψε για την παρουσία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

3 Δεκεμβρίου 2022 15:50
Σαρωτική Μαρία Κορινθίου για Λιάγκα-Νομικού: «Την Δούκισσα δεν την πήρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Μαρία Κορινθίου, η οποία αποκάλυψε την αγάπη της για την Σίσσυ Χρηστίδου.

Για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται καθόλου στο ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Δεν ήθελα να είμαι και δεν συμφωνήθηκε κιόλας, εξαρχής.

Διαβάστε επίσης: «Ξέχασε» τον Λιάγκα η Φαίη Σκορδά - Βρήκε νέο σύντροφο 11 χρόνια μικρότερο (ΦΩΤΟ)

Προσπαθήσαμε να βρούμε μια φόρμουλα, αν θέλεις, όταν συζητάγαμε γιατί και εγώ καλώς ή κακώς μπήκα εμβόλιμη σε μια δομημένη εκπομπή, που είχε ξεκινήσει. Ήταν δομημένη από τον Γιώργο. Όλο το πρώτο κομμάτι είναι ενημερωτικό, έτσι ξεκίνησε», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Μπαίνοντας εμβόλιμη εγώ, ήθελα να μην αναλωθώ σε πράγματα που δεν είμαι εγώ, που δεν με αντιπροσωπεύουν. Δεν με αντιπροσωπεύουν όχι γιατί δεν θέλω να πάρω θέση σε θέματα σοβαρά, αλλά δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν έχω ανασφάλεια να βγω και να αποδείξω αν έχω λόγο να μιλήσω, αν έχω λόγο να πάρω θέση ή αν μπορώ να σταθώ σε ένα πάνελ.

Δεν έχω αυτή την ανασφάλεια. Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω και να ακολουθήσω. Και ταυτόχρονα δεν είμαι δημοσιογράφος για να το στηρίξω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω. Για αυτό και συνεννοηθήκαμε να βγαίνω στο δεύτερο κομμάτι. Εξαρχής ήταν αυτή η συνεννόηση» διευκρίνισε.

«Την Δούκισσα δεν την πήρα εκείνη την στιγμή. Με τον μόνο άνθρωπο που μίλησα, ήσουν εσύ. Στο Δουκισσάκι έστειλα μήνυμα αφού ξεκίνησα. Την εκτιμώ πολύ, δεν έχουμε κάνει παρέα, την γνωρίζω από τον χώρο και όφειλα, αισθανόμουν ότι πρέπει να της στείλω ένα μήνυμα, αλλά όχι δεν μίλησα μαζί της» ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share