Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Λύγισε" στον αέρα η Κάτια Δανδουλάκη: "Είναι μέρος της οικογένειάς μου..." - Η συγκινητική εξομολόγηση για την Ζωή Λάσκαρη

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

3 Δεκεμβρίου 2022 14:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη και η Ζωή Λάσκαρη ήταν πολύ καλές φίλες, όταν η δεύτερη ήταν εν ζωή. Μάλιστα, σε συνέντευξη της Κάτιας Δανδουλάκη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, η Ζωή Λάσκαρη είχε απαντήσει σε ερωτήσεις για την καλή της φίλη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Εμφανώς συγκινημένη η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε: «Την αγαπώ πολύ, τόσο πολύ, είναι σπουδαία ηθοποιός και σπουδαίο κορίτσι. Την αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Ζωή Λάσκαρη και έκανε την Κάτια Δανδουλάκη να συγκινηθεί και να πει και αυτή με τη σειρά της: «Ζωίτσα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ έχω οικογένεια στο θέατρο και η Ζωή είναι ένα μέλος της οικογένειας αυτής».

«Θα πεθάνω, δε με θέλει ζωντανό...» - Άστραψε και βρόντηξε για την Κάτια Δανδουλάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι ένα από τα βασικά θέματα της επικαιρότητας, με τις Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη να καταθέτουν εσχάτως και το δικηγόρο του να τοποθετείται.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε γιατί είχε απομακρύνει τον Φιλιππίδη, που ήταν σκηνοθέτης της παράστασης, και η Λένα Δροσάκη πως είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

Η αντίδραση του Φιλιππίδη στις καταθέσεις

«Και οι δύο καταθέσεις δεν συνεισέφεραν ούτε εις το ελάχιστο όσον αφορά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Επί αυτών και οι δύο είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα. Ουσιαστικά ήρθαν να καταθέσουν για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά σε ένα ποινικό δικαστήριο ο χαρακτήρας του κατηγορουμένου ελάχιστη σχέση έχει με την κατηγορία» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι κατά την κατάθεση της Λένας Δροσάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης αντέδρασε για πρώτη φορά. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός κατέρρευσε μετά το τέλος της συνεδρίασης.

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε μια ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε -το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι” -μας είπε- “ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό“. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει. Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες» αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share