Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Είχαν χωρίσει με την Αλίκη και η σχέση μας...» - Τους άφησε όλους «κόκκαλο» για τη σχέση με τον Παπαμιχαήλ η Κάτια Δανδουλάκη

Το σχόλιο της στην αποκάλυψη του ηθοποιού

1 Δεκεμβρίου 2022 10:47
«Είχαν χωρίσει με την Αλίκη και η σχέση μας...» - Τους άφησε όλους «κόκκαλο» για τη σχέση με τον Παπαμιχαήλ η Κάτια Δανδουλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φαίνεται πως δεν ήταν μονάχα συμπρωταγωνιστές στις ταινίες, μα και ζευγάρι για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το 1971, όταν κυκλοφόρησε η ελληνική πολεμική, ιστορική, βιογραφική ταινία «Παπαφλέσσας», ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν 37 ετών. Στα γυρίσματα της συμπαραγωγής Τζέιμς Πάρις και Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου και σε σενάριο Πάνου Κοντέλη γνωρίστηκε με τη νεαρή ηθοποιό που στο έργο υποδυόταν την «Κατερινιώ» η οποία ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Παπαφλέσσα.

Η «Κατερινιώ» ήταν η είκοσι τριών ετών τότε, Κάτια Δανδουλάκη, η οποία έμελλε να έχει έναν σύντομο δεσμό με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεχωρίζοντας εκείνη την εποχή για την ομορφιά της. Έναν δεσμό που έμεινε για πολλά χρόνια κρυφός και για τον οποίον τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα και σήμερα γνωστό.

Αποκαλύφθηκε από την αναφορά που έκανε σε αυτόν ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στο βιβλίο του, με την Κάτια Δανδουλάκη να μιλά αργότερα στον δημοσιογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο για το περιοδικό Hello και να εξηγεί γιατί δεν έχουν μαθευτεί λεπτομέρειες γι' αυτή τη σχέση.

Είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα, αν ίσχυαν οι φήμες ότι είχε δεσμό με τον Νίκο Κούρκουλο και είχε απαντήσει: «Δεν ισχύει. Και με τον Παπαμιχαήλ ο δεσμός μας, δεν είχε ακουστεί. Μέχρι που το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του».

Στην ερώτηση αν ήταν λάθος η συγκεκριμένη αποκάλυψη, είχε πει: «Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό. Εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση ν' αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δε θα ήθελαν ν' αναφερθούν».

Το σχόλιο της Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε ερωτηθεί και στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και με αρκετή δόση χιούμορ είχε πει: «Τι του ήρθε τελευταία στιγμή να κάτσει να γράψει ένα βιβλίο; Τι του ήρθε; Άνθρωπος δεν το είχε πάρει είδηση. Δε μιλάω ποτέ για αυτά, το ξέρεις. Ήταν μια σύντομη σχέση, η οποία ευτυχώς κράτησε ένα άριστο επίπεδο μετά, φιλικό. Μετά συνεργαστήκαμε πολύ στο θέατρο και ήμουν φίλη με όλες τις γυναίκες του Δημήτρη. Η πιο καλή μου φίλη είναι η τελευταία του γυναίκα η Νανά. Κάποια στιγμή που αναφερθήκατε, είχε γίνει ένα λάθος. Είχαν χωρίσει κάποια στιγμή με την Αλίκη. Ήταν το διάστημα που είχαν χωρίσει και γύριζαν ταινίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share