Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Λύγισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να...» - Έσπασε τη σιωπή της 13 χρόνια μετά (Video)

«Είχα στο μυαλό μου πάντα ότι...»

3 Δεκεμβρίου 2022 14:24
«Λύγισε» η Μαριέττα Χρουσαλά: «Δεν ήταν εύκολη απόφαση να...» - Έσπασε τη σιωπή της 13 χρόνια μετά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και την απόφασή της να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ενώ, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αρχικά, τόνισε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για εκείνη να εγκαταλείψει την τηλεόραση.

«Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009», δήλωσε αρχικά.

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, αλλά είχα στο μυαλό μου πάντα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και να είμαι αρκετά κοντά και στα παιδιά και στον σύζυγο. Το ξέρετε κι εσείς ότι οι ώρες είναι πάρα πολλές, είναι μια πάρα πολύ απαιτητική δουλειά», είπε και συμπλήρωσε: «Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα δύο καλά, κάτι θα έχανα και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση».

Στη συνέχεια, εξήγησε ποια ήταν τα συναισθήματά της, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και καινούργια στον χώρο, δεν ήξερα πώς λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά σαν δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο», είπε.

«Ο σύζυγός μου γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση. Ίσα ίσα, του αρέσει», ανέφερε για τον αγαπημένο της, Λέων Πατίτσα με αφορμή το MadWalk, το οποίο και θα παρουσιάσει.

Γυμναστήριο, τεράστιος κήπος και δύο πισίνες: Η παραμυθένια βίλα της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα στα νότια προάστια (photos)

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας διαθέτουν υπερπολυτελές σπίτι στα νότια προάστια, που έχει κλέψει τις καρδιές όσων βρέθηκαν στους τεράστιους χώρους του!

Το πρώην μοντέλο Μαριέττα Χρουσαλά και ο εφοπλιστής Λέων Πατίστας στεγάζουν τον έρωτά τους και την πενταμελή οικογένειά τους σε ένα… παλάτι χιλίων τετραγωνικών μέτρων.

Η βίλα τους τους προσφέρει όλες τις ανέσεις. Υπάρχουν δεκαέξι δωμάτια, δύο πισίνες, spa, και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο!

Διαθέτει, επίσης, μεγάλο κήπο καθώς και γυμναστήριο αφού το ζευγάρι ασκείται πολύ συχνά. Με την ευκαιρία, δείτε τι δουλειά έκαναν οι γονείς της Μαριέττας Χρουσαλά πριν βγουν στη σύνταξη.

 βίλα της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα στα νότια προάστια

Το σπίτι έχει άνετους και ζεστούς χώρους, με μάρμαρο στο πάτωμα. Είναι πάντα φωτεινό καθώς υπάρχουν μεγάλα παράθυρα, ενώ στα περισσότερα δωμάτια κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Σε πολλά σημεία έχουν τοποθετηθεί καθρέφτες διαφόρων μεγεθών. Ενδιαφέρουσα επιλογή οι κουρτίνες μοβ χρώματος, που προσδίδουν ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο.

σπίτι Χρουσαλά γυμναστήριο

Τα ξύλινα ντουλάπια στην κουζίνα παραπέμπουν σε μία άλλη εποχή και αποτελούν ένα ακόμη σημείο που πολλοί προσέχουν.

Η Χρουσαλά κατά καιρούς δημοσιεύει στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από το υπέροχο σπίτι της. Ποζάρει στους χώρους του και δείχνει τη διακόσμησή του στους ακολούθους της.

χρουσαλά σπίτι κήπος

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της «Atlas Maritime» και η Σταρ Ελλάς του 2003 είναι μαζί από το 2006. Αναφερόμενη στην πρώτη τους συνάντηση, η άλλοτε παρουσιάστρια της τηλεόρασης δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι. Ήμασταν και οι δυο ακάλεστοι. Είχαμε κοινές παρέες και γνωριστήκαμε. Γενικά, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε.

Επειδή έλειπε πολύ καιρό στο εξωτερικό, δεν ήξερε ποια είμαι. Ούτε ότι δούλευα στην τηλεόραση ούτε πως είχα πάρει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Τίποτα. Και αυτό με κέρδισε. Στην Ελλάδα όποιος σε φλέρταρε μπορεί να το ήξερε. Και έχανε τη μαγεία του.

Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω κάτι ξεχωριστά από τον Λέοντα».

Παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα. Καρπός του έρωτά τους είναι τα τρία παιδιά τους. Η Μάργκω, που γεννήθηκε το 2012, ο Σπύρος ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2015, ενώ τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν και τον Κωνσταντίνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share