Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Τον σηκώναμε να τον πάμε τουαλέτα»: Ανατριχιάζει ο Αντρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες του Θάνου (Video)

«Νιώθω ότι είναι δίπλα μου - Καμιά φορά λέω ότι τον "κατάπια"»

1 Δεκεμβρίου 2022 10:03
«Τον σηκώναμε να τον πάμε τουαλέτα»: Ανατριχιάζει ο Αντρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες του Θάνου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άκρως εξομολογητική διάθεση βρισκόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, την Τετάρτη (30/9). Ενώ, στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα είχε φιλοξενηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

Ο παρουσιαστής διηγήθηκε κάποιες από τις στιγμές που βίωσε δίπλα στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο, την περίοδο που εκείνος έδινε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, κατά το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξέρω πώς ήταν ο Θάνος. Εδώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του, τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα και οργάνωνε πράγματα. Το κεφάλι του ήταν δημιουργικό, νεανικό, σε οργασμό σκέψης, φαντασίας και ταλέντου».

«Έδωσα μία συνέντευξη χθες και κάποια στιγμή έγινα έξαλλος γι’ αυτούς που λένε ότι ο Θάνος με τη δύναμη που είχε, το αξιοποίησε πολιτικά. Δεν ασχολήθηκε με την πολιτική, υπηρέτησε ένα υπουργείο Πολιτισμού, δεν θα αναλάμβανε τίποτα άλλο. Δεν ήταν κομματικό στέλεχος», σημείωσε ακόμη ο παρουσιαστής.

Τα παραδέχτηκε όλα ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την απώλεια που του έχει στοιχίσει και δεν είναι άλλη από τον αγαπημένο του αδερφό τον Θάνο Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Status και μίλησε τόσο για την απώλεια του Θάνου όσο και τη στήριξη που του παρείχε.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έφαγαν όλα τα σπίτια....Του είπα ντροπή σου..»

«Μόνο ένιωθα άσχημα και στενοχωριόμουν που ο αδερφός μου χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα που μου έδινε χρήματα, δεν ήθελα να πάω και να τα πάρω από τον αδερφό μου. Έστελνα δικό μου άνθρωπο να τα πάρει. Δεν μπορούσα να παίρνω άλλο χρήματα από τον Θάνο. Άμα μου έλεγε έλα να φάμε, ήμουν ο πρώτος. Αν μου έλεγε για τα χρήματα, έβρισκα μια δουλειά για να μην πηγαίνω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ανδρέας και θάνος μικρούτσικος

«Με τον Θάνο νιώθω κι ένιωθα ότι ήμασταν ένα και το αυτό αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανένα… Με τον Θάνο ήμασταν κολλητοί. Ήταν ο προστάτης αδερφός από μικρός. Υπήρχε μια διαφορά πέντε ετών και με προστάτευε σαν χαρακτήρας», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share