Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έφαγαν όλα τα σπίτια....Του είπα ντροπή σου..»

«Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ»

11 Απριλίου 2022 21:21
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου έφαγαν όλα τα σπίτια....Του είπα ντροπή σου..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

«Κάποιες διαδικασίες είχαν επισπευσθεί εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τον Ανδρέα Μικρούτσικo: «Είχα ντυθεί γριά ζητιάνα για να τον παρακολουθήσω» (Video)

μικρούτσικος σπίτια

«Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως.

Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό. Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια. Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά. Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η άγνωστη ιστορία με τον Δημήτρη Κοντομηνά!

ανδρεασ-μικρουτσικοσ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε άλλο ένα παρασκήνιο στη Super Katerina, που αφορά τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, και το Dream Show. Ποια είναι αυτή η άγνωστη ιστορία;

Όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πάει στον ALPHA πρότεινε να κάνουν ένα talent show, σαν το Fame Story, με ορισμένες παραλλαγές προκειμένου να μην τους μηνύσει ο ANT1. Έτσι, έπεσε η ιδέα να κάνουν έναν διαγωνισμό με ηθοποιούς που είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, η «μέρα με τη νύχτα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο, αφού έπρεπε να κάνουν 10-15 θεατρικές πράξεις. Το Dream Show ήταν ένα δύσκολο σόου, αφού ήταν μάλιστα και live. Από το συγκεκριμένο διαγωνισμό μάλιστα είχε αναδειχθεί κι ο Ανδρέας Γεωργίου, όπως φαίνεται κι από το απόσπασμα που παίχτηκε στη Super Katerina.

Μια μέρα όμως, αφότου τελείωσαν οι πρόβες, τηλεφωνεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Ανδρέα Μικρούτσικο και του είπε το εξής: «Ανδρέα μου, θα έρθεις στο σπίτι να δούμε μαζί το Dream Show». Παρόλα αυτά, το σόου ήταν live και το γύριζαν ζωντανά. «Το ακούω και αναρωτιέμαι τι λέει ο άνθρωπος. “Αφού το παρουσιάζω”». Τότε, έκανε τη συνειδητοποίηση ότι ο κουμπάρος του τον είχε σαν «μουσαφίρη».




 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share