Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Πήρα πολλή κορτιζόνη...»: Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του - Ήταν η αρχή του τέλους με Καραβάτου

Τι είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν;

30 Νοεμβρίου 2022 14:29
«Πήρα πολλή κορτιζόνη...»: Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του - Ήταν η αρχή του τέλους με Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν λίγο καιρό μάς έκανε να «κοκαλώσουμε». Όχι τυχαία, αφού ο ηθοποιός βρέθηκε ένα τσακ απ’ την απέναντι πλευρά, καθώς αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας λίγο πριν χωρίσει από την Κατερίνα Καραβάτου.

Με την ευκαιρία, αυτός φημολογείται ότι είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καραβάτου μετά τον χωρισμό της από το γνωστό ηθοποιό.

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα που έχριζε μιας μακροχρόνιας αντιμετώπισης. Αναγκάστηκα να μείνω εκτός και από το θέατρο και από την εκπομπή -από την εκπομπή ένα μήνα, από το θέατρο αντικαταστάθηκα. Ήταν κάτι πιο ξαφνικό… πεθαίνεις. Είναι αυτό που σου λένε πρέπει να προσέχεις από δω και πέρα. Η επίσημη διάγνωση ήταν πως ό,τι έγινε συνέβη ήταν λόγω στρες.

 Κρατερός Κατσούλης Καραβάτου

«Για ένα μήνα πήρα πολύ κορτιζόνη και μετά έπρεπε να ξαναχτίσω κάποια πράγματα από την αρχή. Αυτό ήταν πολύ γερό μάθημα και μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω κάποια πράγματα, να βάλω περισσότερο μυαλό και να αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου αλλιώς», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης.

Σημειώνεται πως λίγο καιρό μετά την γνωστοποίηση του προβλήματος υγείας του, το ζευγάρι χώρισε οριστικά μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά.

«Κοκκίνισε» η Κατερίνα Καραβάτου: Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε την ερωτική τους ζωή πριν το διαζύγιο (Video)

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου να έχει χωρίσει οριστικό από τον Κρατερό Κατσούλη, ωστόσο κανείς δεν ξεχνάει τα χαρούμενα χρόνια που περάσανε μαζί, αλλά και την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όταν ακόμα το ζευγάρι παρουσίαζε στο «Έψιλον» την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» ο γνωστός ηθοποιός τα είχε αποκαλύψει όλα για την προσωπική τους ζωή, δίνοντας λεπτομέρειες για το πότε κάνουν σεξ.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share