Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

«Φωτοτυπία» της Κατερίνας Καραβάτου: Αυτός είναι ο γιος της παρουσιάστριας με τον Κρατερό Κατσούλη

Πραγματικά ίδιοι!

12 Μαΐου 2022 11:22
«Φωτοτυπία» της Κατερίνας Καραβάτου: Αυτός είναι ο γιος της παρουσιάστριας με τον Κρατερό Κατσούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ζουν στιγμές ευτυχίας, αφού ο γιος τους, Αρίωνας, είχε τα γενέθλιά του, με την πρώτη να εύχεται δημόσια στο βλαστάρι της, το οποίο είναι πραγματικά... ολόιδιο με τη μητέρα του, απολαμβάνοντας την αγάπη και των δύο γονιών του.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα».

Η Κατερίνα Καραβάτου, μπορεί να δίνει προτεραιότητα στη δουλειά της και πάντοτε να δίνει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της για το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πάνω από όλα είναι μια γλυκύτατη μανούλα, που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδάκια της. Παρά το αυξημένο φόρτο εργασίας, η ίδια φροντίζει πάντοτε να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, μιας και θέλει διαρκώς να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να τους δίνει συμβουλές για τα πάντα.

Ο ολόιδιος γιος και οι συγκινητικές ευχές της Καραβάτου

Ο γιος της, Αρίωνας, έγινε 6 ετών, μιας και είχε τα γενέθλιά του. Η Κατερίνα Καραβάτου, που είναι αρκετά ενεργή στα social media δεν γινόταν να μην του ευχηθεί και δημόσια και να εκφράσει το πόσο περήφανη νιώθει για εκείνον και το πόσο χαρούμενη, που είναι μητέρα του. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, με τον μικρό σε ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές του. Ο Αρίωνας είναι ένας κούκλος και το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ομορφαίνει.

Η Κατερίνα Καραβάτου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Κοιτώντας σε, μαθαίνω να προχωρώ σωστά, με αγάπη, ειλικρίνεια, τρυφερότητα και δύναμη. Σκέψεις του τώρα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, ακριβώς έξι χρόνια από την στιγμή που σε πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να είσαι χαρούμενος. Χρόνια πολλά υπέροχε ατρόμητε πολεμιστή μου!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share