Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Οι σχέσεις μας είναι...»: Η Λίνα Σακκά μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα του παιδιού της

Τι εξομολογήθηκε;

29 Νοεμβρίου 2022 15:03
«Οι σχέσεις μας είναι...»: Η Λίνα Σακκά μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα του παιδιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, ενώ πρόσφατα έκανε ένα νέο εγχείρημα, ανοίγοντας bistro.

Στο πρόσφατο παρελθόν η Λίνα Σακκά είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως τα έβγαλε πέρα μεγαλώνοντας ένα παιδί μόνη της και χωρίς δουλειά.

«Χώρισα με τον άντρα μου ενώ ήμουν έγκυος. Με ένα μικρό κομπόδεμα και οικονομία, πήγα σε δικό μου σπίτι για να μην πληρώνω ενοίκιο και φυσικά υπάρχει ο πατέρας του παιδιού που μας βοηθάει στο σπίτι στα καθημερινά μας». Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

γιος Λίνας Σακκά

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό: Η ηθοποιός είπε: «Όπως αθόρυβα βρεθήκαμε μαζί και φέραμε ένα παιδί στον κόσμο, έτσι αθόρυβα τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους. Οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Ευτυχώς είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα.

Το παιδί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη συνθήκη, πραγματικά χαίρομαι πολύ γιατί ήταν μία πολύ ώριμη απόφαση και από τους δύο μας. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε, μας ήρθε το παιδί σαν ένα πολύ ωραίο δώρο, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι, παρά ζευγάρι».

Εξομολόγηση ψυχής από τη Λίνα Σακκά: Αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο περιοδικό "TV Έθνος" και τον Άκη Φωτόπουλο, η Λίνα Σακκά είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για την αποχή της από την τηλεόραση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την διπλή τραγωδία που τις άλλαξε ολοκληρωτικά την ζωή.

Γιατί δεν σας βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση;

«Η τηλεόραση πλέον έχει διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου επιτρέπει το πρόγραμμα της ζωής μου να συμμετέχω. Τα γυρίσματα για μια σειρά ξεπερνούν και τις δέκα ώρες ημερησίως. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτόν τον χρόνο σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Ξέσπασε η Λίνα Σακκά: «Χώρισα από τον άντρα μου, γιατί...»

Για μένα πλέον προτεραιότητα έχει το παιδί μου, το θέατρο και μια επιχείρηση, ένα μικρό μπιστρό που έχω φτιάξει. Εκτός κι αν μου γίνει μια πρόταση τόσο ελκυστική όσο ήταν η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχα, “Η εκδρομή”, για την οποία, παρότι ήμουν πιεσμένη λόγω υποχρεώσεων, βρήκα τελικά χρόνο και την έκανα».

Το ταξίδι σας στην τηλεόραση το έχετε χαρεί;

«Θεωρώ ότι ήμουν τυχερή, γιατί δούλεψα στην καλή εποχή της τηλεόρασης. Έκανα πολλές σειρές και πραγματικά το απόλαυσα αυτό το ταξίδι γιατί με γέμισε εμπειρίες, μου έδωσε χρήματα, πολύ καλές συνεργασίες. Ε, λοιπόν, ήρθε τώρα η ώρα να κάνουν τηλεόραση και τα νέα παιδιά.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share