Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Η επιτομή της χλιδής: Αυτό ήταν το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Αράχωβα - Ο λόγος που το πούλησε (photo)

Γιατί επρεπε να το αποχωριστεί;

28 Νοεμβρίου 2022 13:24
Η επιτομή της χλιδής: Αυτό ήταν το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Αράχωβα - Ο λόγος που το πούλησε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη διατηρούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια πολυτελές σπίτι στο Λιβάδι Αράχωβας, όμως αποφάσισε να το πουλήσει έπειτα από ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Σοφία Αλιμπέρτη, που πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αγαπάει πολύ την Αράχωβα.

Κατά το παρελθόν επισκεπτόταν συχνά την ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας. Ήταν ο αγαπημένος της χειμερινός προορισμός.

Μάλιστα, από το 2010 είχε αποκτήσει ένα υπέροχο σαλέ στην περιοχή. Η τελευταία φορά κατά την οποία βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο, ήταν το 2014, μαζί με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό.

Πάντως, από το 2011 είχε λάβει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στο σπίτι.

σπίτι Σοφίας Αλιμπέρτη στην Αράχωβα

Είχε προηγηθεί ένα άσχημο συμβάν. Συγκεκριμένα, στην όμορφη πέτρινη κατοικία εισέβαλαν διαρρήκτες. Κατάφεραν να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές.

Το γεγονός αυτό τρόμαξε την Αλιμπέρτη. Φοβόταν να πηγαίνει στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απομονωμένο σημείο, με συνέπεια να αισθάνεται ανασφάλεια.

Έτσι, ανέθεσε σε μεσίτη να βρει αγοραστή για το σπίτι, κάτι το οποίο συνέβη λίγο αργότερα.

Η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Τα τελευταία χρόνια η Αλιμπέρτη ζει μόνιμα στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου. Κατοικεί σε ένα ξεχωριστό σπίτι, το οποίο μοιράζεται με τους δύο γιους της, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, όταν εκείνοι επισκέπτονται το νησί των Κυκλάδων.

Κατά καιρούς τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το minimal σπίτι, το οποίο συνδυάζει την παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις.

Η Σοφία αλιμπέρτη στην Πάρο

Το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό, το οποίο δένει αρμονικά με το ξύλο. Το σπίτι διαθέτει τεράστιο και καλόγουστο σαλόνι.

Παράλληλα, η ηθοποιός που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο νησί. Έχει ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share