Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Μάνος Κουτσοφιός: Ο άνδρας που πήρε...τα μυαλά της Σοφίας Αλιμπέρτη - Ο επεισοδιακός χωρισμός τους

Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια

11 Νοεμβρίου 2022 17:09
Μάνος Κουτσοφιός: Ο άνδρας που πήρε...τα μυαλά της Σοφίας Αλιμπέρτη - Ο επεισοδιακός χωρισμός τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν η Σοφία Αλιμπέρτη γνώρισε το Μάνο Κουτσοφιό, η ζωή και των δύο άλλαξε από τον "ξαφνικό έρωτα" που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Με την ευκαιρία δείτε την εξομολόγηση για τον πατέρα της ηθοποιού που την εγκατέλειψε.

Οι δυο τους δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να συζήσουν και στη συνέχεια να εγκατασταθούν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Πάρο, με σκοπό να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Η ζωή τους άρχισε να παίρνει άλλη τροπή από εκείνη που και οι δύο είχαν συνηθίσει. Σταδιακά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao απομακρύνθηκαν από την Αθήνα οπού επέστρεφαν μονό για λίγο το χειμώνα και δημιούργησαν νέα δεδομένα, με επίκεντρο την Πάρο και τις κοινές τους επιχειρήσεις.

Μάνος Κουτσοφιός Σοφία Αλιμπέρτη

Κάποια στιγμή υπήρξαν και φήμες που τους ήθελαν να έχουν παντρευτεί κρυφά στην Αμερική, κάτι που όμως δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ζούσαν μαζί, σαν παντρεμένοι και όλοι πίστευαν ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιτέλους "άραξε"... Μέχρι που όλα ανετράπησαν και μάλιστα με τον πλέον δύσκολο τρόπο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, όχι μόνο χώρισε, αλλά οι δυο τους δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να αλλάζει και πάλι τη ζωή της.

Μάνος Κουτσοφιός Σοφία Αλιμπέρτη θάλασσα

Ο οριστικός χωρισμός ήλθε πολύ επεισοδιακά, με τεράστιους καβγάδες και εντάσεις, που δεν άφηναν απολύτως κανένα περιθώριο επανασύνδεσης. Η Σοφία Αλιμπέρτη αποχώρησε από το καφε-μπαρ το οποίο είχαν ανοίξει στην Παροικία μαζί με τον τότε σύντροφο της. Οι δύο τους αποφεύγουν να βρίσκονται σε κοινό περιβάλλον, κάτι όχι και τόσο εύκολο σε ένα μικρό νησί όπως η Πάρος, όμως οι κοινοί τους γνωστοί το σέβονται και κάνουν ότι μπορούν για να τους διευκολύνουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share