Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος, θα...»: «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπαδάκη για το παρελθόν του

Τι θα έκανε, αν η ζωή τα είχε φέρει αλλιώς;

28 Νοεμβρίου 2022 10:47
«Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος, θα...»: «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπαδάκη για το παρελθόν του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας εκ των πιο επιτυχημένων δημοσιογράφων, διατηρώντας τη μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με το «Καλημέρα Ελλάδα», αν και φυσικά δεν ήταν πάντοτε όλα στρωμένα για τον ίδιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης, που έχει... φυτέψει το μικρόβιο και στο γιο του, έχει αναφέρει για το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία τα εξής: «Ο αδελφός μου, 5 χρόνια μεγαλύτερος, είχε έναν φίλο στη δημοσιογραφία. Από όλους τους φίλους του, εγώ εκείνον θαύμαζα. Δεν πίστευα ότι θα μπω στον χώρο της δημοσιογραφίας. Άλλωστε δεν είχα δυνατότητα για σπουδές. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down.

Σιγά σιγά, όταν μεγάλωσα, με πήρε κοντά του αυτός. Χτύπησα πόρτες και άνοιξαν. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και σε ραδιόφωνο και σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Η πρώτη μου δουλειά στη δημοσιογραφία ήταν στο κρατικό ραδιόφωνο, έκανα και αποστολές και ρεπορτάζ, όλα τα έχω κάνει».

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν μικρός και για τις πολλές και διαφορετικές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του.

«Δουλεύω από δώδεκα ετών. Ήταν πολύ φτωχή η οικογένειά μου και ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς. Είχε πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και η αδελφή μου. Έχω κάνει όλες τις δουλειές που μπορείς να φανταστείς. Μέχρι που έχω σηκώσει και στεφάνια σε νεκροταφείο. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, σε εργοστάσιο και σε περίπτερο. Ήθελα να σπουδάσω κοινωνιολογία στο Παρίσι και μια οικογένεια ήθελε να με στείλει, αλλά δεν μπόρεσα να πάω, έπρεπε να μείνω για να συντηρήσω το σπίτι, εγώ και ο αδελφός μου ουσιαστικά» ,έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Ένιωθα σαν ρομπότ...»: Συγκλονίζει ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης εκτός από επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή, βιώνει και την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά του, καθώς έχει αποκτήσει τρεις γιους και καμαρώνει όσο τίποτα για τα παιδιά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφους έχει έναν γιο, τον Κωνσταντή, από τον πρώτο του γάμο που τον έχει κάνει και παππού, ενώ ακολουθούν ο Φοίβος και ο Ιάσονας από το δεύτερο γάμο του με την Τίνα Παπαδέλη.

«Είναι παιδιά με έντονη προσωπικότητα, με σεβασμό στον εαυτό τους. Μου επέβαλαν να τα σέβομαι. Το θέμα δεν είναι να σε σεβαστεί το παιδί, αλλά να σεβαστείς εσύ το παιδί σου» είχε παραδεχτεί μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του.

Αν και είναι γνωστό πως ο Φοίβος Παπαδάκης έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, ο βενιαμίν της οικογένειας χαράζει το δικό του δρόμο στον χώρο της μουσικής.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί ο Ιάσονας Παπαδάκης, όλα ξεκίνησαν όταν σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα του και να παίξει μουσική σε ένα μπαρ.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.

Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share