Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Συγκινούν τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη για την αδερφή του: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ...»

Βούρκωσε ο δημοσιογράφος...

27 Νοεμβρίου 2022 12:50
Συγκινούν τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη για την αδερφή του: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης και μεταξύ άλλων είχε ανοιξει την καρδιά του για την αδερφή που έπασχε από σύνδρομο Down. Παράλληλα, δείτε τη νύφη του δημοσιογράφου.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το «χαζό κοριτσάκι» που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα. Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down.

Γιώργος Παπαδάκης
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου. Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν…», είχε εξομολογηθεί ο γνωστός παρουσιαστής.

«Είναι πατέρας μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει μονάχα την οικογένειά του στην προσωπική του ζωή, μα έχει δημιουργήσει κι άλλη μία στον ΑΝΤ1 μέσω της εκπομπής του, που ανέδειξε ουκ ολίγους δημοσιογράφους.

Ο Λάζος Μαντικός, πρόσφατα, εξήγησε για ποιον λόγο θεωρεί τον Γιώργο Παπαδάκη δεύτερο πατέρα του και μίλησε για τη συνεργασία τους που ήταν ο στόχος της ζωής του, έχοντας μάλιστα εσχάτως πρωταγωνιστήσει σε ένα τρομερό περιστατικό.

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξαρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη. Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς. Σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω “Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς”. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα», δήλωσε.

«Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική. Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι» συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share