Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έδωσε μέχρι και ονοματεπώνυμο η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτός ο άνδρας με έκανε γυναίκα...»

Τα αποκάλυψε όλα για τον πρώτο της έρωτα

28 Νοεμβρίου 2022 09:32
Έδωσε μέχρι και ονοματεπώνυμο η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτός ο άνδρας με έκανε γυναίκα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν 6 χρόνια η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στον άνδρα που όπως είπε «δεν θα φύγει από τη ζωή μου».

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι ήταν ο δερματέμπορος Θωμάς Παπαδόπουλος: «Ο πρώτος έρωτας και το πρώτο φιλί δεν ξεχνιούνται ποτέ. Έχω στο πορτοφόλι μου τη φωτογραφία του ακόμα. Ήμουν 18 ετών τότε. Αυτός με έκανε γυναίκα» εξομολογήθηκε.

Έδωσε μέχρι και ονοματεπώνυμο η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτός ο άνδρας με έκανε γυναίκα...»

Ο πατέρας της και η σχέση της με τους γκέι

«Ο πατέρας μου έφυγε και μας παράτησε. Τα περισσότερα λάθη στα κορίτσια γίνονται γιατί δεν έχουν τον πατέρα δίπλα τους. Έφαγα πολλά "χαστούκια" γιατί έβλεπαν ότι εγώ ζητάω τον πατέρα και αυτό το εκμεταλλεύονταν. Από μικρή πήρα τα ηνία στα χέρια μου και μεγάλωσα την οικογένειά μου με τη μητέρα μου που ήμασταν τρία παιδιά. Δούλεψα σε εργοστάσιο, κορδελιάστρα πριν βγω στο πάλκο. Μόνο δημοτικό έχω βγάλει. Δεν συνέχισα το σχολείο γιατί έπρεπε να κάνω νυχτερινό. Κάποιες φορές ούτε ψωμί δεν είχαμε να φάμε. Βάζαμε ζάχαρη με λίγο λάδι και νομίζαμε ότι είχαμε μπροστά μας φιλέτο. Με τα πρώτα χρήματα γέμισα όλη τη γειτονιά μου με τρόφιμα» εξιστόρισε τις εμπειρίες της η τραγουδίστρια.

Υποστήριξε ότι οι καλύτεροι φίλοι της είναι γκέι γιατί, όπως είπε, «είναι αγνές ψυχές. Είναι πιο άντρες από τους άντρες γιατί ό,τι πρέπει να σου πουν, θα στο πούνε». Αποκάλυψε, δε, ότι «εμένα μου έτυχε να έχω στο πλευρό μου κάποιον που είχε διπλή ζωή. Δεν το έμαθα αλλά το είδα. Ήμουν στην κρεβατοκάμαρα και ο άλλος έβλεπε ταινία με τον "φίλο" του στο σαλόνι. Η πρώτη αντίδραση ήταν να τα σπάσω όλα και να βγω στο δρόμο να φωνάξω βοήθεια».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share