Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο κρυφός «παράδεισός» της με τον Νίκο Ευαγγελάτο (photo)

Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια

27 Νοεμβρίου 2022 14:56
Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο κρυφός «παράδεισός» της με τον Νίκο Ευαγγελάτο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο όταν προλαβαίνουν το καλοκαίρι για να πάνε ολιγοήμερες διακοπές, καθώς και για τους δύο οι υποχρεώσεις τρέχουν πάντα.

Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι γνωστός πως έχει ένα σκάφος στην κατοχή του, που του δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας με τη σύζυγό του. Με την ευκαιρία, δείτε τι δουλειά κάνει ο Λάμπης Ευαγγελάτος.

Πέρσι το ζευγάρι βρέθηκε στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα στον Καστό.

Το ζευγάρι, αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα και από τον Κάλαμο, το καταπράσινο νησάκι που βρίσκεται απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας επέστρεψε στο όμορφο νησάκι των Επτανήσων τον Καστό ο οποίος αποτελεί τον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας.

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία γράφοντας:

«Ο Παράδεισος είναι έννοια απόλυτα υποκειμενική. Αυτός είναι ο δικός μου».

Τατιάνα Στεφανίδου παράδεισος

Λάμπης Ευαγγελάτος: Με τον πατέρα του Νίκο Ευαγγελάτο και την αδερφή του, Λυδία στη βραδιά της αποφοίτησής της

Σύσσωμη η οικογένεια Ευαγγελάτου βρέθηκε στην αποφοίτηση της Λυδίας και φυσικά έγιναν και οι απαραίτητες αναρτήσεις στα social media.
Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γεμάτη υπερηφάνειας για την κόρη της Λυδία την βραδιά της αποφοίτησης.

Η παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω».

Ανάρτηση για την αποφοίτηση της αδερφής του έκανε κι ο Λάμπης Ευαγγελάτος ο οποίος αρκέστηκε ένα μικρό κείμενο το οποίο έγραφε 7 στα 7 αναφερόμενος στην επιτυχία της αδερφής του κατά την αποφοίτηση από το κολέγιο της Αθήνας.

Λυδία, Νίκος και Λάμπης Ευαγγελάτος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share