Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Περήφανος σαν «παγώνι» ο Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή τη δουλειά κάνει ο μεγάλος του γιος, Λάμπης

Με τι ασχολείται ο 26χρονος;

7 Απριλίου 2022 12:04
Περήφανος σαν «παγώνι» ο Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή τη δουλειά κάνει ο μεγάλος του γιος, Λάμπης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, ενημερώνοντας μας με γλαφυρό τρόπο για την επικαιρότητα και τις εξελίξεις της.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πατέρας τριών παιδιών, αν και πολλοί είναι εκείνοι που αγνοούν την ύπαρξη του πρωτότοκου γιου του Λάμπη.

Δείτε επίσης: Πλάκα κάνεις; Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Το 1996 ο Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκε για πρώτη φορά με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Νικόλα (1999) και τη Λυδία (2004).

Ευαγγελάτος Λάμπης Θεοδωρακοπούλου

Ο 26χρονος πλέον, Λάμπης Ευαγγελάτος, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία και έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αισθητά και μάλιστα μοιάζει αρκετά στη μητέρα του.

Μάλιστα, ο ίδιος είναι πρωτοπόρος στον τομέα του, καθώς σε ηλικία μόλις 20 ετών μαζί με έναν συμφοιτητή του εφηύραν το VisionTV. Πρόκειται για μια απλή αλλά ευφυέστατη παράκαμψη του «μαύρου» στα μη αδειοδοτημένα κανάλια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τηλεόραση μέσω διαδικτύου ή webTV.

Μέσα σε ένα διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, οι δύο νεαροί επεξεργάστηκαν την ιδέα, σχεδίασαν το ηλεκτρονικό κύκλωμα, κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο και δοκίμασαν στην πράξη την επινόησή τους. Ταυτόχρονα, δημιούργησαν προφίλ στα social media αλλά και μια ιστοσελίδα για την προώθηση της συσκευής VisionTV, ενός «αποκωδικοποιητή» κόστους μόλις 20 ευρώ. Μέσω αυτού, ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί στην τηλεόρασή του οποιοδήποτε κανάλι, αδειοδοτημένο ή μη. Το VisionTV περνά αυτόματα και χωρίς καμία παρέμβαση του τηλεθεατή, από τα κανάλια της Digea σε όσα εκπέμπουν -ή θα εκπέμπουν- μόνο μέσω διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφίες του:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share