Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παρελθόν» η Θεοφανία Παπαθωμά: Με αυτή τη γυναίκα ξεπέρασε το διαζύγιο ο Πασχάλης Τσαρούχας (photos)

Μαζί της απέκτησε μια κόρη

26 Νοεμβρίου 2022 13:09
«Παρελθόν» η Θεοφανία Παπαθωμά: Με αυτή τη γυναίκα ξεπέρασε το διαζύγιο ο Πασχάλης Τσαρούχας (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους ρόλους του. Αυτό τον καιρό, ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, “Η Γη της Ελιάς”.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν παντρεμένος με την Θεοφανία Παπαθωμά και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, που σήμερα είναι 16 ετών.

«Με τον Πασχάλη συναντηθήκαμε μετά από 7 χρόνια το 2005. Όταν είδα τον Πασχάλη πρώτη φορά είπα “Τι καλό παιδί”. Μείναμε μαζί επτά χρόνια. Επτά χρόνια φαγούρας. Για τρία χρόνια ήμασταν χωρισμένοι και συζούσαμε. Δεν κράτησε πολλά χρόνια η προσπάθειά μας, αλλά ο γιος μου ο Αχιλλέας μου είχε πει ότι “Μόνο τρία χρόνια προσπαθήσατε; Κοίταξε με”. Είχαμε ένα πολιτισμένο και ήρεμο διαζύγιο», είχε πει η Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Πασχάλης Τσαρούχας από τον γάμο του με την Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 16χρονο σήμερα Αχιλλέα και μια κόρη 6 ετών από την σύντροφό του, Νατάσα Παπαγιάννη.

Πασχάλης Τσαρούχας Νατάσα Παπαγιάννη

«Όταν αποκτάς ένα παιδί μ' έναν άνθρωπο, δεν τελειώνει ποτέ, από εκεί κι ύστερα σε εισαγωγικά ή χωρίς, τον παντρεύεσαι, εξαρτάσαι ή συναρτάσαι από τον άλλο. Η Θεοφάνια χάρηκε πάρα πολύ, όπως και ο γιος μου, ο Αχιλλέας, με τον ερχομό της μικρής», έχει πει ο ίδιος ενώ στην ερώτηση ποια ήταν η αντίδραση του γιου του, όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφάκι και από τον μπαμπά του.

κόρη Πασχάλη Τσαρούχα

«Η Αλεξάνδρα ζει με τη μητέρα της στην Έδεσσα, είναι 10 χρόνια μικρότερη από τον Αχιλλέα, είναι 5,5 ετών. Τα δύο αδέλφια έχουν υπέροχη σχέση, φροντίζει ο μπαμπάς τους. Κάνουμε μαζί διακοπές στην εξοχή, ανεβαίνουμε συχνά με τον Αχιλλέα πάνω, είναι αγαπημένα αδέλφια και εκείνη τον αγαπάει πολύ, είναι ο ξανθός θεός της. Δεν είναι εύκολη συνθήκη, λόγω της απόστασης, αλλά είναι καλά παιδιά. Ο Αχιλλέας είναι λεβέντης, μπορεί να δει άδικο και να πάει να πλακωθεί, θέλει να υπερασπίζεται το δίκαιο. Η Αλεξάνδρα είναι μικρούλα ακόμα για τέτοια»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share