Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Το διαζύγιό μου με τον Γιώργο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό

Μίλησε για όλα!

26 Νοεμβρίου 2022 09:48
«Το διαζύγιό μου με τον Γιώργο...» - Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε ενδελεχώς στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη, πραγματοποιώντας αποκαλύψεις για το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη και όχι μόνο.

Πλέον ένα χρόνο αργότερα οι σχέσεις ανάμεσα τους έχουν φτιάξει, καθώς μην ξεχνάμε πως έχουν αποκτήσει στα 35 χρόνια που ήταν μαζί και έναν γιο.

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως το διαζύγιο τους... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Ο λόγος που δεν αλλάζει το επίθετό της μετά το διαζύγιο

Η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να χώρισε οριστικά με τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει κρατήσει το επίθετο του. Σημειώνεται πως το πατρικό της επίθετο είναι Σταυράκη.

«Μη με ρωτάτε για το διαζύγιο, γιατί εκεί είναι ένας φίλος που λέει ότι μιλάω συνέχεια γι’ αυτό», είπε και πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για νέα σχέση. «Γιατί ν ‘ αλλάξω το όνομά μου; Αφού το έχω χτίσει! Εκτός αν ξαναπαντρευτώ…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την απόφασή της.

Μάλιστα, ο Γιώργος Πατούλης δεν έχει πρόβλημα με αυτό, καθώς ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν το τιμήσει το επίθετό μου, να το κρατήσει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share