Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη 9 χρόνια μετά το διαζύγιο: Ερωτικός ο λόγος που χώρισε η Βίκυ Καγιά από τον Νίκο Κριθαριώτη

Το αποκάλυψε η ίδια!

25 Νοεμβρίου 2022 16:43
Αποκάλυψη 9 χρόνια μετά το διαζύγιο:  Ερωτικός ο λόγος που χώρισε η Βίκυ Καγιά από τον Νίκο Κριθαριώτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει καθ’όλη την διάρκεια της καριέρας της να μαγνητίζει την προσοχή της κοινής γνώμης, άλλοτε για τις πόζες και τις φωτογραφίσεις της ως μοντέλο και άλλες φορές για τα σχόλια ή τις συμβουλές της ως κριτική επιτροπή.

Η πανέμορφη Βίκυ Καγιά αν και έχει δώσει τέλος στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, εδώ και πολλά χρόνια και έχει προχωρήσει την ζωή της στο πλάι του Ηλία Κρασσά, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να ζητήσει διαζύγιο από τον πρώτο της γάμο.

Η ερωτική ζωή ήταν το «πλήγμα» στο γάμο τους

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως το κομμάτι του έρωτα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη… Ενώ δεν δίστασε να τονίσει πως τόσο εκείνη όσο και ο Νίκος Κριθαριώτης ήταν πολύ απογοητευμένοι από αυτό το κομμάτι της σχέσης τους.

«Το κομμάτι του έρωτα είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι, ούτε ο Νίκος ήταν ευχαριστημένος μαζί μου, ούτε εγώ με εκείνον…» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Με το διαζύγιο του ζευγαριού να έχει εκδοθεί από το 2013, η δήλωση της Βίκυς Καγιά σίγουρα θα άφησε άναυδο τον Νίκο Κριθαριώτη, ο οποίος μάλιστα ανέβηκε πολύ πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την Ναστάζια Δαρίβα.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει το πρώτο τους γιο τον περασμένο Μάρτιο και θέλοντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο έρωτας της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά

Σχεδόν κεραυνοβόλο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον έρωτα της Βίκυς Καγιά με τον επιχειρηματία. Η επισημοποίηση της σχέση τους ήρθε το 2014, οπότε και παντρεύτηκαν ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share